BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 45, Högst upp

  • 4 rum och kök
  • 76.5 kvm
  • 6.200.000 kr / Såld
  • 1309
  • 53
  • 1769
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset ligger denna smakfulla och praktiskt planerade 4:a i toppskick. Bostaden har stor balkong (8 kvm) med härlig utsikt och bästa solläge från lunch till solnedgång. Lägenheten har genomgående planlösning som skapar ljus och luftig atmosfär, utan insyn. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning, 3 rymliga sovrum, varav 2 med sjöutsikt mot lugn innergård. Bostaden är i toppskick med omfattande renovering under 2022 med tillbyggt sovrum, nytt kök samt nymålade väggar med sobra färgval och passande tapeter. Allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp från bryggan som nås direkt från innergården. På Sjöviksvägen har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer och service. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. Bostaden är registrerad som en 3:a men är ombyggd till optimal planerad 4:a. 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande
Genom ljudisolerande säkerhetsdörr når du en mycket välkomnande hall med goda avhängningsytor för både jackor och skor direkt innanför dörren. Bra förvaring av ytterkläder finns även via 3st platsbyggda garderober. Väggarna är  ljusa och på golvet ligger ett praktsikt klinkergolv. 

kök - I toppskick
Smakfullt och totalrenoverat (2022) kök i vinkel med öppen planlösning mot vardagsrummet som skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda förvaringsytor bakom grågröna luckor med modern twist och generösa arbetsytor. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys och diskmaskin, induktionshäll och inbyggd micro och varmluftsugn. Allt påkostat och stilfullt i svart. En trevlig detalj är det vackra spröjsade fönstret till sovrummet som skapar ljusinsläpp och ger extra karaktär. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönsterytor som medför rikligt med ljusinsläpp. Rummet har bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp och matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong  - Sommarens räddning
Från det vardagsrummet når man en stor (8 kvm) balkong med bästa solläge i syd/väst-läge. Balkongens generösa yta gör att det kan möbleras med loungemöbler och matbord. Här kan man med fördel njuta av solen från lunch till solnedgång i stort sällskap eller själv i en solsäng. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande 
Ligger med ostört läge mot gården. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt över Mälaren och innergården. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Perfekta förvaringsytor via en rymlig garderobsvägg. 

Sovrum 2 – Ostört med sjökontakt
Här sover man gott utmed föreningens lugna innergård och vaknar upp till underbar utsikt över gården och Mälaren i bakgrunden. Rummet passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum med plats för både säng och arbetshörna. 

Sovrum 3 -  Perfekt för barnen
Rummet ligger i anslutning till vardagsrummet och har en praktisk skjutdörr och härligt med ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. Här finns plats för både säng och arbetshörna. Rummet har ett vackert inbyggt fönsterparti mot köket. 

Badrum & WC   Smakfull och påkostat
Snyggt helkaklat badrum med ljusa färgval och golvvärme. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger en snygg klinker.  Badrummet är utrustat med wc, dusch, handdukstork, tvättställ med kommod och badrumsskåp. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför via en platsbyggda skåp.