BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Åmänningevägen 23, 4 tr

  • 1.5 rum och kök (1 rum och kök enligt föreningens register)
  • 42 kvm
  • 2.630.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktivt läge högst upp i huset! Perfekt planerad lägenhet med stor balkong, trevligt kök med matplats samt en sovalkov med plats för större säng. Det höga och fria läget i kombination med fönsterpartier i två väderstreck resulterar i ett riktigt ljust hem.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum resulterar i trevliga sällskapsytor. Från vardagsrummet nås den stora balkongen i sydostläge som rymmer utemöbler och planteringar. Tidigare ägare har låtit bygga en sovalkov genom att avgränsa vardagsrummet, där finns plats för en större säng. För den som hellre föredrar ett större vardagsrum så kan det i stället finnas möjlighet att med enkla medel sätta upp en vägg i köket för att skapa ett litet rum med fönster. Rymligt och fräscht badrum med dusch, handfat, wc, badrumsskåp samt tvättmaskin. Goda avhängningsmöjligheter i hallen samt en generös klädkammare. Fin innergård med mycker grönska och grillmöjligheter.

Här bor ni i ett trivsamt och populärt område med vatten, grönska, serviceutbud och kommunikationer nära inpå.
Perfekt läge med tvärbanan ett stenkast från lägenheten med hållplats Årstafältet som tar er till Globen, Gullmarsplan och Årstaberg för vidare kommunikation.

Varmt välkomna hem till Åmänningevägen 23, 4 tr!

- Etta med sovalkov, möjlig "minitvåa"
- Öppen planlösning
- Stor möblerbar balkong
- Rymlig klädkammare
- Förråd
- Hiss i huset
- Stabil förening
- Populär adress
- Enkel cykelväg till Söder
- Tvärbana ett stenkast bort
- Nära vatten och grönområden