BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Edinsvägen 11, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 29.5 kvm
  • 1.700.000 kr / Såld
  • 5714
  • 1191
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Edinsvägen 11 - Optimalt planerad etta i trivsamma Ektorp!

Om Edinsvägen 11
Låt oss presentera ditt nya hem, en underbar etta som är optimalt utformad för dig som söker en bekväm och yteffektiv bostad. Belägen på andra våningen i en lugn och trevlig omgivning, erbjuder denna bostad allt du behöver för att trivas. Med en yta på 29,5 kvadratmeter har du här ett praktiskt och effektivt boende som passar förstagångsköpare så väl som pendlare och investerare.

Inredning och förvaring
Välkommen in i detta välkomnande hem som genast möter dig med gott om förvaringsmöjligheter och väl fördelad bostadsyta. Här finns bra lösningar för att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Allt du behöver har sin plats.

Allrum och ljusinsläpp
Det generösa allrummet är lättmöblerat och fullt av naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster. Här finns gott om plats för både soffa och matbord, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Utanför dina stora fönster har du lövtäta träd som närmsta granne och bidrar till den mysiga känslan inne.

Kök
Det yteffektiva köket är charmigt med lådor och luckor i trä samt har gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för sin måttfull storlek.

Badrum
Det fräscha badrummet som renoverades 2021 i samband med ett stambyte lämnar inget att önska. Här finns det även plats för tvättmaskin. Att stambytet är genomfört innebär att du kan bo här med trygghet under många år framöver.

Omgivning
Edinsvägen 11 ligger i en populär och trivsam del av Nacka med närhet till grönskande naturstråk, butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Här har du allt du behöver inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av ett lugnt och avslappnat boende på en lågt trafikerad återvändsgata.

Sammanfattning
Denna optimala etta på Edinsvägen 11 är ett perfekt val för dig som söker en mysig, praktisk och välskött bostad. Här finns allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende i en härlig omgivning. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem.

Varmt välkommen på visning!