BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Grusåsgränd 62

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • 3.825.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket trevlig och smakfullt renoverad 3:a med stor uteplats på populära Lindgården i Enskede! Snyggt golv och målade väggar. Härlig radhuskänsla! Köket är mycket rymligt härlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Superfräscht helt nytt badrum. Två stora sovrum. Bra förvaring. Föreningen äger marken!

Det första som möter en är en mycket stor underbar trädäckad UTEPLATS. Perfekt för grillkvällar i goda vänners lag. Intill dörren finns ett förråd som hör till lägenheten

HALLEN är rymlig och bra. Bra förvaring med klädhängare. Här finns också ett ytterligare stort förråd.

BADRUMMET är helt nyrenoverat och fräscht. Klinkergolv med golvvärme och kaklade/målade väggar. Snyggt badkar. Fint handfat. Wc och snyggt spegelskåp. Avloppet är omdraget till en tvättplats istället för under badkaret så man har perfekt förberett för tvättmaskin och torktumlare här.


Ett mycket trevligt VARDAGSRUM erbjuds. Rymligt och ljust och ett snyggt bursspråk med stort fönsterparti finns. Här kan man lätt bygga ett till sovrum om man önskar det.

KÖKET är väldigt trevligt med öppen planlösning i anslutning till vardagsrummet. Stor matplats för hela familjen. Vita skåpluckor. Snygg vit bänkskiva med grått stänkskydd. Fullstor kyl och frys. Spis med ugn. Fullstor diskmaskin. Fläktkåpa.

Två stora SOVRUM finns. Stora fönster och gott om plats för nödvändigt möblemang.