BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Fågelstavägen 20

  • 2 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • 2.450.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig 2rok - Låg avgift - Hörnläge - Välskött förening med låg belåning.
Söker du lugn och ro mitt i pulserande Bandhagen? Denna charmiga tvåa är det perfekta hemmet för dig som vill njuta av stadsnära bekvämligheter samtidigt som du kan koppla av i ett fridfullt område i en välskött förening. 

HSB Brf Bandhagen
 är en äkta bostadsrättsförening med välskött ekonomi. Föreningen har 562 st bostadsrättslägenheter och 119 lokaler av olika slag däribland hela Bandhagens centrum med affärer, lokaler, förråd etc. Cirka 25% av föreningens årliga intäkter kommer från dessa lokaler. Föreningen anses vara den bästa i området.

Och så läget! Här bor ni nära allt. Bandhagen har ett rikligt utbud med service och kommunikationer (Bandhagens Centrum med T-bana mm.) även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boulebana. För den mer friluftsintresserade så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd.

Varmt välkommen till Fågelstavägen 20, 2tr!
- Den bästa föreningen i området (A), med en låg belåningsgrad på endast ca 3300 kr/kvm.
- Hörnläge mot tre väderstreck.
- Välplanerad planlösning som sällan är ute till salu.
- Två externa förråd: källarförråd och en mindre matförråd.
- Energieffektiva treglasfönster med isoleringsglas.
- Låg avgift.
- Lägenheten är belägen centralt men också mot en lung innergård. Skyddad lekplats med grillmöjligheter.
- Lättmöblerade rum.
- Balkong i bästa solläge, söderläge.
- Rikligt med förvaringsutrymmen.
- Praktiskt och rymligt badrum som är förberett för tvättmaskin.
- Stambyte 2002-2004
- Föreningen disponerar även 49 garageplatser, 116 st parkeringsplatser med el. Det finns även gratis 7-dygnsparkering på samtliga huvudgator i föreningen.
- Gemensamma utrymmen: cykel-/ barnvagnsförråd, tvättstuga, föreningslokal, övernattningslägenhet, 2 st hobbyrum och flera uteplatser med grillmöjligheter.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker.  På 4-H gården i Bandängen, som bara ligger en bit från centrum, kan barnen titta på djur, här hittar du även ett utegym.
- Närhet till goda kommunikationer, Bandhagens T-bana (ca 60m), tar dig med gröna linjen till Stockholms C på endast 17 min och två busslinjer, 173 och 161, tar dig till Älvsjö station på 10 min.
- Närhet till rikligt serviceutbud, I Bandhagens C finns en fräsch matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, sushi, Kebab, Pizza, gatukök, husmanskost, populära Café Chateau, apotek, och hunddagis mm.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda avhängningsmöjligheter via kapphylla och klädkammare.

Sovrum  – Stort med morgonsol
Här finns ett stort fönster som ger optimalt ljus. Rummet är stort och lättmöblerat med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna mm. Här finns det även goda förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober.

Vardagsrum – Rikligt ljusinsläpp, två väderstreck och fri utsikt
Ett vackert och rymligt vardagsrum präglat av generösa fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp och erbjuder en trevlig utsikt över grannskapet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matgrupp, vilket gör det till ett perfekt rum för umgänge med familj och vänner. Dessutom har vardagsrummet direkt tillgång till lägenhetens balkong. Golvet är täckt av holländskt parkettgolv av ek.

Kök/Matplats – Charmigt, praktiskt och funktionellt
Ett charmigt och välbevarat kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring och praktiska arbetsytor. Bänkytan är av massivt ek och ljust kakel som stänkskydd. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn med varmluftsfunktion samt grill och crispfunktion, keramikhäll och spisfläkt. Köket har även en trevlig matplats för cirka 4-6 personer.

Badrum & WC – Ljust och tvättmaskin
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av dusch med golvvärme, skjutbar glasvägg, tvättmaskin, wc, vattenburet element/handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp. Trevligt ljus/ luftinsläpp från fönstret.

Solig balkong – Bästa solläge och markis
Här har du din egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen, som fångar solen från tidig eftermiddag, erbjuder plats för en loungedel eller utemöbler såsom bord och stolar. Detta ger dig en perfekt plats att luta dig tillbaka och njuta av växtligheten och det fina vädret. Golvet är belagt med plattor och är utrustat med en markis för skugga när så önskas.

Övrigt – Optimalt med förvaring
Två förråd, ett stort källarförråd på ca 4-5 kvm och ett matförråd ca 1.5 kvm.