BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma

Holbergsgatan 90

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • 2.600.000 kr / Såld
  • 3723
  • 653
  • 4265
Värdera din bostad

Beskrivning

· Ljus lägenhet med balkong i syd-västläge.
· Renoverad och optimalt planerad
· Stabil förening
· Grönskande träd precis utanför, trevliga parker och Mälaren med gångavstånd
· Nära kommunikationer och bekvämligheter
· Garage och hiss i byggnaden

Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet. Genomgående renoverad och ljus lägenhet med stor balkong. Här har du sol de flesta timmarna på dygnet, från lunch till sen kväll. Stort kök med mycket förvaring och all maskinell utrustning man önskar. Luftigt vardagsrum med plats för soffa och matplats. Sovrum som rymmer valfri storlek på säng och arbetsplats intill fönstret om man så önskar. Helkaklat badrum med takdusch och kombinerad tork-/tvättmaskin. Hall med plats för avhängning och städskåp samt klädkammare som rymmer otroligt mycket. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Stabil förening med god ekonomi. I föreningen finns garage med kort kö, hiss i huset samt två gårdar med grillmöjlighet. Under de senaste tre åren har föreningen amorterat av ca 16 miljoner och har 13 st kvarvarande hyresrätter (dolt kapital).

Precis utanför lägenheten har du trevlig grönska med parker, promenadstråk och Mälarens vatten med 5 minuters gång. Trevliga miljöer och bra kommunikationer! Vid Blackeberg Centrum har du Hemköp, kiosk, flertalet restauranger, apotek och tunnelbana.