BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Täppgränd 109 Etage vån 3/4

  • 4 rum och kök
  • 115 kvm
  • 5.405.000 kr / Såld
  • 7767
  • 142
  • 4132
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu mina vänner kan jag presentera en chans som bara dyker upp ca vart 5 - 10 år! Här ger vi er nu denna möjlighet att förvärva en nära på unik stor etagelägenhet mitt i hjärtat på vackra Enskede. Denna typ av lägenhet är väldigt sällsynt i området och är belägen på vån 3 och 4 i trevåningshus! Fungerar som en 5:a! Underbar takterrass i perfekt läge med sol i princip hela dagen. Vidsträckt utsikt över taknockarna! Två badrum! Möjlighet till hela 4 sovrum! Perfekt för den stora familjen! Hiss finns! Föreningen äger marken och är mycket lågt belånade. Man har dessutom låg månadsavgift. Detta kan inte bli bättre!

Nedre etage: När kan kommer i i lägenheten så har man en stor och rymlig hall. Perfekt för den stora barnfamiljen. Till vänster man har man ett rymligt badrum med badkar, wc, handfat och spegelskåp. Tvättmaskin ingår också. Till höger har man ett stort sovrum med härligt fönsterparti. Vardagsrummet är mycket ljust och trevligt och passar perfekt för socialt umgänge. Stort fönsterparti med grönskande utsikt. Köket är också rymligt med stor matplats för hela familjen. Många skåp erbjuder bra förvaring. Kyl/frys och elspis med ugn. Bra diskbänk. En snygg trapp leder upp till det övre etaget. Här under har man också ett bra förråd.

Övre Etage: Här finner man ett underbart sovrum med utgång till en fantastisk takterrass. Belägen på fjärde våningen så har man utsikt över taknockarna och ser bara himmel. Här har man också sol i princip hela dagen. Det finns också ett till mycket stort sovrum på detta plan och ett andra badrum med dusch. På detta plan har man också en mycket stor klädkammare som med fördel kan användas som ett fjärde sovrum eller kontor.