BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Perronggatan 7, vån 5

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 3.095.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och perfekt planerad bostad, högt upp i huset! Lägenheten har ett attraktivt läge nära pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 9 minuter! Här bor du bokstavligen ett stenkast ifrån mataffär, restaurang, gym och bra allmänna kommunikationer. 
Tilltalande planlösning med trevliga sällskapsytor, rymligt sovrum, balkong mot innergård, badrum med bl.a tvättmaskin och en hall med gott om garderobsförvaring. Stora fönsterpartier i två väderstreck i kombination med ljusa färgval ger ett ljust och trivsamt hem. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Balkongen har plats för en utemöbel och en massa blommor. Härifrån har du utsikt över den trevliga innergården.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek med plats för hatthylla. Här finns också gott om garderobsförvaring längs ena väggen. Hela bostaden går i en ljus färgskala. På golven, utom i badrum, pryder en enhetlig ekparkett.

Kök 
Smakfullt kök med ljusa släta luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, hällspis, ugn och micro. Köket har bra skåpförvaring och plats för ett köksbord för 4-6 personer. 
I anslutning till köket så finns ett förrådsutrymme som kan nyttjas som ett extraskafferi eller klädkammare. 

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum som ligger i anslutning till köket, vilket resulterar i trevliga sällskapsytor. Här finns gott om plats för en stor soffa, TV-möbel och fåtölj. 

Sovrum 
Ett riktigt drömsovrum med plats för en större säng och nattduksbord! Längs ena väggen finns garderober.
Härifrån nås balkongen som blir till den perfekta frukostplatsen under sommarens varma dagar. 

Balkong

Stor balkong med plats för en utemöbel och en massa växter. Härligt läge, högt upp i huset, med härlig förmiddagssol. Härifrån har du också en fin utsikt över föreningens gröna innergård. Här kommer många dagar att tillbringas!

Badrum 
Stort badrum med ett mörkgrått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Längs ena väggen finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och ovan den en arbetsbänk och väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp och WC.  

Övrigt
Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett förråd på bottenplan i samma hus.