BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Ulvsunda/Johannesfred

Tallbacksvägen 11, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • 2.295.000 kr / Såld
  • 5549
  • 3632
  • 681
Värdera din bostad

Beskrivning

Genomgående renoverad minitvåa på populär adress! Ett perfekt tillfälle att hitta din nya övernattningsbostad eller er första lägenhet! Här bor ni i en stabil förening som ombesörjer flera välskötta fastigheter i trevliga Ulvsunda. Föreningens fastigheter ligger väl inbäddade i grönska med fina lummiga trädgårdar med trevliga uteplatser mellan husen. Här bor man med närhet till grönområden samt mälarens glittrande vatten på lagom avstånd från storstadens puls. Lägenheten har en optimal planlösning med väldisponerade 37 kvadratmeter. Ljust och lättmöblerat sällskapsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Rymligt nyrenoverat kök med goda arbetsytor, all önskvärd maskinell utrustning samt plats för kontorshörna intill fönstret. Vidare har vi ett helkaklat badrum med dusch och vädringsfönster. Lägenheten är ombyggd till en mini-tvåa och har därför ett eget sovrum med plats för säng och förvaring. Från sovrummet blickar man ut över föreningens lugna innergård med grönska och planteringar. Genomgående ljust golv tillsammans med ljusa ytskikt i all rum sätter en fin finsish till hela lägenheten!

Kommunikationsmässigt så har du bra alternativ med tvärbanan (Johannesfred) som tar dig mellan Solna/Sundbyberg och söderut till Liljeholmen och Sickla. Närmaste anslutningen till tunnelbanan är vid Alvik, en station bort. Flertalet busslinjer går från närliggande Norrbyvägen och tar dig vidare till Brommaplan, Spånga, Ekerö m.fl.

Service och matbutiker finns på nära håll i närliggande Bromma Blocks. Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger och cafeér.

Har ni vidare frågor om bostaden, föreningen eller Ulvsunda/Johannesfred som område är ni varmt välkomna att höra av er - annars syns vi på visningarna! Bästa hälsningar, Gustav BOSTHLM Bromma