BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Kallforsvägen 9, våning 3 av 3!

  • 3.5 rum och kök
  • 74 kvm
  • 3.400.000 kr / Såld
  • 6764
  • 224
  • 3117
Värdera din bostad

Beskrivning

Funkispärla - Möjlig 4 rok - Uthyrningsdel - Högst upp - Två WC - Välskött förening med låg belåning.
Unik möjlighet i välskött förening. Varmt välkommen till detta drömboende. Bostaden disponeras i dagsläget som 3.5 rok men går enkelt att förvandla till en 4:a. Bostaden har också en möjlig uthyrningsdel med egen ingång från trapphuset.

HSB Brf Bandhagen är en äkta bostadsrättsförening med välskött ekonomi. Föreningen har 562 st bostadsrättslägenheter och 119 lokaler av olika slag däribland hela Bandhagens centrum med affärer, lokaler, förråd etc. Cirka 25% av föreningens årliga intäkter kommer från dessa lokaler. Föreningen anses vara den bästa i området.

Och så läget! Här bor ni nära allt. Bandhagen har ett rikligt utbud med service och kommunikationer (Bandhagens Centrum med T-bana mm.) även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boulebana. För den mer friluftsintresserade så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd.

Varmt välkommen till Kallforsvägen 9, 3tr.
- Den bästa föreningen i området (A), med en låg belåningsgrad på endast ca 3300 kr/kvm.
- En av de få lägenheterna i området som är möjlig att göra om till en 4:a tack vare den goda   planlösningen.
- Högst upp, våning 3 av 3.
- Två WC.
- Två stora vindsförråd om ca 7-10 kvm vardera och en mindre potatiskällare.
- Energieffektiva treglasfönster med isoleringsglas.
- Låg avgift!
- Lägenheten är belägen mot Bandhagens två bästa innergårdar. Skyddade lekparker med grillmöjligheter.
- Lättmöblerade rum.
- Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Balkong i sydväst.
- Rikligt med förvaringsutrymmen.
- Praktiskt och luftigt badrum som är förberett för tvättmaskin.
- Stambytt 2002-2004
- Föreningen disponerar även 49 garageplatser, 116 st parkeringsplatser med el. Det finns även gratis 7-dygnsparkering på samtliga huvudgator i föreningen.
- Gemensamma utrymmen: cykel-/ barnvagnsförråd, tvättstuga, föreningslokal, övernattningslägenhet, 2 st hobbyrum och flera uteplatser med grillmöjligheter.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker.  På 4-H gården i Bandängen, som bara ligger en bit från centrum, kan barnen titta på djur, här hittar du även ett utegym.
- Goda kommunikationer, Bandhagens T-bana (550m), tar dig med gröna linjen till Stockholms C på endast 17 min och två busslinjer, 173 och 161, tar dig till Älvsjö station på 10 min.
- Rikligt serviceutbud, I Bandhagens C finns en fräsch matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, sushi, Kebab, Pizza, gatukök, husmanskost, populära Café Chateau, apotek, och hunddagis mm.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda avhängningsmöjligheter samt lägenhetens klädkammare, som nu disponeras som arbetsrum.

Sovrum 1 – Stort med perfekt förvaring/ Uthyrningsdel
Här finns två  stora fönster som ger optimalt ljus. Rummet är stort och lättmöblerat med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna mm. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i och med klädkammaren. Tack vare den goda planlösningen så kan man även omvandla detta rum till en uthyrningsdel, eller dela av rummet för att skapa en 4:a.

Sovrum 2 – Master bedroom med morgonsol
Här får man plats med det mesta. Det perfekta sovrummet har ett härligt ljusinsläpp från ett stort fönster. Här finns både inbyggda och platsbyggda garderober som ger rikligt med förvaring.

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karakteriseras av ett fönsterparti och som ger ett härligt ljusinsläpp och en trevlig utsikt över grannskapet. Det finns gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Här kommer man även ut till lägenhetens balkong.

Kök/ Matplats – Välbevarade funkisdetaljer
Ett vackert renoverat, välbevarat originalkök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring och praktiska arbetsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, glashäll, spisfläkt och ugn. Köket har en trevlig matplats för 4-6 personer.

Badrum & WC – Stort och förberett för tvättmaskin
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av dusch, wc, vattenburet element/handdukstork, handfat och spegelskåp. Badrummet är så pass stort att det enkelt får plats med badkar. Trevligt ljus/ luftinsläpp från fönstret.

GästWC - Fokus på funktion och komfort
En gästWC med klinkergolv. Utrustningen består av wc, handfat, spegel och vattenburet element.

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute - och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen, som har sol från tidig eftermiddag, finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av växtligheten och det fina vädret. Golvet består av en gedigen och fin trätrall.

Arbetsrum/ klädkammare – Optimalt med förvaring
I anslutning till hallen ligger det en klädkammare som man i dagsläget gjort om till ett arbetsrum. Vill man inte använda det som arbetsrum kan man få plats med mycket kläder samt andra föremål, både stort som smått.

Övrigt
Två stora vindsförråd bredvid varandra, ca 7-10 kvm vardera, samt en potatiskällare.

Uthyrningsdelen
Om ni inte behöver tre rum så kan ni istället välja att hyra ut denna del av bostaden och öka er ekonomiska stabilitet. Tänk dig att ha en extra inkomstkälla som hjälper dig täcka hyreskostnader, amorteringar eller andra utgifter. 
Uthyrningsdelen har egen ingång från trapphuset och består av en liten entréhall, WC samt ett stort allrum.