BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Hägersten

Kristallvägen 16, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 2.260.000 kr / Såld
  • 4963
  • 3130
  • 2170
Värdera din bostad

Beskrivning

En riktigt ljus och välplanerad 2:a, högst upp i huset, i behov av omsorg! Här finns möjlighet att skapa ditt drömhem efter eget tycke och smak och möjlighet kan finnas att göra om den till en mini-3a. Attraktivt läge högst upp i huset med underbar och grönskande utsikt från balkongen. Balkongen har också ett härligt solläge. 

I Brf Akvamarinen 3 finns ett antal hyresrätter kvar och det här är en av dem som det nu blivit dags att upplåta. Upplåtelsen kommer resultera i ett tillskott till föreningens ekonomi. 
Omtyckt BRF med många stora renoveringar gjorda, bl.a stambyte.

En kort promenad bort finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som bland annat tar dig till Telefonplan på några få minuter. Buss 161 ligger också bara några minuter bort, vilken går både mot Älvsjö/Bagarmossen och Telefonplan/Gröndal. Här bor du med ca 10-15 min gångavstånd till Telefonplan och med goda bussförbindelser till Älvsjö och Telefonplan. På Telefonplan finns flertalet restauranger, bland annat populära Landet, Konstfack och bra allmänna kommunikationer i form av T-bana och bussar. 
Stora Coop är 5-10 min bort vid Västberga handelsplats, där finns också Systembolaget, Jysk och Rusta.

Även Älvsjö torg erbjuder gott om serviceutbud, bland annat restauranger, caféer, matbutik och gym. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen och ett nyanlagt utegym finns i närheten.

Området är i ett expansivt skede och bl.a planeras flera bostäder att byggas, bl.a längs Kristallvägen/Diamantbacken. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök https://vaxer.stockholm/omraden/solberga/

Hall
Välkomnande hall med plats för massor av förvaring i de charmiga inbyggda originalgarderoberna. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett källarförråd. 

Sovrum
Underbart sovrum, som vetter ut mot den fina innergården. Sovrummet har plats för dubbelsäng och sängbord. Mycket bra förvaring i den intilliggande klädkammaren.

Badrum
Helkaklat och stambytt badrum med öppningsbart fönster som ger ett fint ljusinsläpp! Här finns badkar, handfat, badrumsskåp och WC. Det är förberett för tvättmaskin. 

Kök
Mycket charmigt kök med matplats! Här finns verkligen möjlighet att utforma köket efter egen smak. Köksskåpen är i original från 1950. Intill fönsterpartiet ryms ett matbord för 4-6 personer. För den som är i behov av ett extrarum kan möjlighet finnas att dela av matplatsen och att öppna upp köket mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Härlig utsikt från vardagsrummet och balkongen mot trädtopparna utanför. 

Balkong
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Det höga och fria läget gör balkongen till en privat oas. Här kan man njuta av härliga soltimmar utan någon insyn.