BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rörviksbacken 11

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • 4.900.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

• Nybyggd fyrarummare med hörnläge
• I hjärtat av Årsta - 5 min till Årsta torg
• Fritt och ljust gavelläge, insynsfritt
• Garage intill huset och nära till tvärbana
• Välskött förening som äger marken

Nu säljes denna välplanerade hörnfyra med påkostade materialval, två badrum och balkong i sydväst! Lägenheten ligger längs lugn återvändsgata och är i toppskick med smakfulla inredningsval. Ett välplanerat boende med fint ljusinsläpp och alla fönster mot gård. Den stora balkongen om 12 kvm åt väster och gård ger dig eftermiddag- och kvällssol. Här har du gott om plats för utemöbler, blommor och att bjuda över vänner för trevliga middagar under sommarkvällarna. Genomtänkt och uppiggande färgsättning tillsammans med den vitlaserade ekparketten. 

Ljus hall med gott om klädförvaring i inbyggd skjutdörrsgarderob. Tre bra sovrum, varav ett av dem utgör master bedroom med stor garderobsvägg från golv till tak. Inred varje rum enligt dina behov – sovrum, arbetsrum, barnrum etc. Vidare i lägenheten når du det stilrena köket som öppnar upp mot vardagsrum och balkong. Köket erbjuder praktisk öppen planlösning som gör matlagningen och middagarna till en fröjd. Köket är utrustat med toppmoderna vitvaror och dubbla kyl och frys. Vardagsrummet är lättmöblerat med given plats för soffa, fåtölj och tv-möbel. Här har du fint ljusinsläpp med fönster åt två håll. Med två eleganta badrum får du bekvämligheten att välja, oavsett om du föredrar snabba morgonduschar eller ett avkopplande bad. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. De stilrena tillvalen och de kvalitativa materialen ger en känsla av exklusivitet och modern elegans - samtliga snickerier från Vedum. Lägenheten nyttjas som 4 RoK, men är registrerad som 3 RoK enl. föreningens lägenhetsförteckning.

Brf Rörviksbacken är en trivsam och engagerad förening som arbetar aktivt för sina medlemmar. I samma hus finns garage, tillhörande källarförråd, barnvagnsrum och cykelrum. Intill garaget finns återvinningsrum och liten cykelverkstad. I hus nr 5 finns stor gästlägenhet och tvättstuga. Gårdar med pergola, grill och sandlåda till barnen.

En kort promenad bort ligger vackra Årsta Torg med flertalet restauranger. Här finner ni dessutom apotek, bibliotek, biograf, gym, konditori, mataffärer etc- allt detta med en pittoresk småstadskänsla. Vid intilliggande Årstaviken finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - samt Koloniområde med säsongsöppet café. I närheten finns även Skanskvarn, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Du bor även nära Globen shopping, Gullmarsplan och Liljeholmen med dess galleria. Kommunikationerna är utmärkta med både bussar och tvärbana vid Valla Torg, som går regelbundet till Gullmarsplan, Bromma flygplats och Liljeholmen samt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut. Med cykel når du Södermalm på under tio minuter.

Det här är en unik möjlighet att äga en välplanerad 4:a med två badrum och stor balkong i ett område som kombinerar Årstas traditionella charm med en modern livsstil. Du kommer att älska att kalla det här stället ditt hem.