BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Midsommarvägen 31

  • 3 rum och kök
  • 54 kvm
  • 3.900.000 kr / Såld
  • 4175
  • 1732
  • 3504
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna att hänföras av denna magiska funkistrea med träd och ekorrar som närmsta granne, belägen i hjärtat av Midsommarkransen. 

När ytterdörren öppnas slås man direkt av det fantastiska ljuset som letar sig in genom träden utanför. Tack vare den öppna planlösningen mellan hallen och vardagsrummet känns lägenheten hemtrevlig och gemytlig. Det här är en perfekt mini-trea där alla ytor har det utrymme dem förtjänar samtidigt som förvaringen är i bästa klass. Lägenhetens ytskikt har renoverats och delar av kök och badrum har bytts ut för att skapa ett hem i världsklass. 

Vardagsrummet är stort, socialt och rymmer baluns och galej för både vänner och familj. Det stora fönsterpartiet med utgång till balkongen mot baksidan släpper in mycket ljus och träden utanför ger skuggor som dansar på golv, väggar och inredning. Här går det att möblera helt efter tycke och smak och oavsett hur så badar såväl matplats som soffgrupp i ljus.

Köket bemästrar egenskapen att vara rymligt, funktionellt och modernt samtidigt som funkiskänslan fortfarande är bevarad. Köket är ljust och begåvas med en stenskiva som sömlöst går över i både stänkskydd och fönsterbräda. En otroligt genomtänkt detalj. Intill köket hittas det lilla sovrummet om rymmer både en säng och annan möblering. Rummet är utmärkt för såväl kontor, sovrum, barnrum eller walk-in-closet, men väggen går givetvis att ta ner för den som hellre vill ha ett stort kök med stor matplats. 

Det harmoniska stora sovrummet nås från vardagsrummet och erbjuder en hel garderobsvägg inmålad i väggarnas magiska mörka färg. Här blir nattsömnen som en dröm och på morgonen tas morgonrocken lätt av från krokarna bakom dörren.

Hallen är rymlig och rymmer många avsparkade skor i kombination med vinkande gäster och hängande jackor. Hallen erbjuder plats för ytterligare hallmöblering och i hallgarderoberna in mot badrummet göms det som inte ska vara framme. Badrummet är helkaklat, förberett för tvättmaskin och har idag dusch med duschdörrar, fönster och spegelskåp.