BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Pastellvägen 14

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 3.250.000 kr / Såld
  • 1944
  • 603
  • 3195
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna högt belägna hörntvåa högst upp i huset med låg avgift och med en balkong i soligt söderläge!

När du kliver in genom dörren möts du av den generösa takhöjden i kombination med fönster i två väderstreck ger ett mycket fint ljusflöde genom rummen. Hallen har generösa garderober på vänster sida, perfekta för att förvara dina ytterkläder och skor. Det ljusa golvet och de vita väggarna skapar en känsla av ljus och rymd som följer dig genom hela bostaden. Rakt fram finns ett praktiskt och stilfullt renoverat kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter, idealiskt för den som älskar att laga mat. I anslutning till köket hittar du det stora sovrummet! Stora fönster ger gott om naturligt ljus. Här finns också gott om förvaringsutrymme med en stor garderobsvägg och plats för en dubbelsäng.

Vardagsrummet blir snabbt din favoritplats att umgås med familj och vänner. Med sitt hörnläge får du njuta av generöst ljusinsläpp från två olika håll, och när solen skiner kan du koppla av på balkongen. Dessutom finns ett modernt och helkaklat badrum.

På Pastellvägen 14 bor du i en mycket stabil och välskött förening med en belåningsgrad som ligger på endast 1750 kr/kvm samt låga månadsavgifter där bredband samt kabel-TV ingår. Grönområden hittar du utanför dörren och med en kort promenad så når du Blåsuts eller Globens tunnelbana som tar dig in till stadens puls på bara några minuter. För den som vill ta en löprunda så finns både Nytorpsgärde men också Nackareservatet som tar vid med bekvämt avstånd.

Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!