BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nykvarn

Maskinförarevägen 7

  • 73 kvm
  • 2.645.000 kr / Såld
  • 5768
  • 299
  • 7576
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett Hem Med Otaliga Möjligheter: Välkommen till detta charmiga hem på Maskinförarevägen 7 i Nykvarn. Här finner du en fastighet som bjuder på en rik mångfald av möjligheter och bekvämligheter. Detta är inte bara en villa; det är en plats för familjen att växa, vänner att samlas och drömmar att förverkligas.

Övre Plan - En Vardagsdröm: På övre plan öppnar sig en värld av komfort och elegans. Två rymliga sovrum samt ett stilrent badrum ger dig och din familj utrymme att koppla av och varva ner. Det stora vardagsrummet strålar av ljus och värme, med en öppen planlösning som smälter samman med köket. Här kan du laga och dela måltider samtidigt som du umgås med dina nära och kära. .

Källaren - En Värld Inom Världen: Men det är i källaren som detta hem verkligen utmärker sig. Här har du inte bara ett förråd och ett pannrum, du har en hel separat lägenhet! Ett komplett kök, ett badrum, ett vardagsrum och till och med en mysig sovalkov - allt i källaren. Detta är perfekt för uthyrning för att dra ned på boendekostnaderna eller för tonårsbarnen som vill vara ifred.

Tomten - En Oas Av Möjligheter: Utomhus är tomten en plan och vacker canvas för din trädgårdsfantasi. Du kan odla, leka och njuta av soliga dagar på den stora altanen. Det är den perfekta platsen för grillkvällar, lek med barnen eller bara att njuta av en kopp kaffe i solskenet.

Parkering - Ingen Stress: När du kommer hem behöver du inte oroa dig för parkering. Uppfarten är tillräckligt stor för att rymma flera bilar, så du kan parkera med lätthet och bekvämlighet.

Maskinförarevägen 7 i Nykvarn är inte bara en fastighet, det är en möjlighet att skapa ditt drömhem och ditt drömliv. Med en flexibel layout, en vacker tomt och utrymme för alla dina behov är detta hemmet du har längtat efter. Kontakta fastighetsmäklaren nu för att boka en visning och ta ett steg närmare ditt nya kapitel i detta underbara hem.