BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Globen / Johanneshov

Konstgjutarvägen 10

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
  • 4610
  • 1664
  • 4553
Värdera din bostad

Beskrivning

Acceptpris! Den här chansen får ni inte missa! Här vi en mycket trevlig stor funkis 3 :a med kök  som är  ombyggd från en 2:a i en idyllisk och grönskande närmiljö.. Belägen alldeles bredvid Globen och Tele2 Arena samt Årstavikens vackra natur med löpspår, utegym och badmöjligheter,. Denna lägenhet erbjuder inte bara närheten till spännande evenemang och underhållning, utan också en unik möjlighet att njuta av lugnet och skönheten med de fina gröna trädgårdarna. Föreningen äger marken och är lågt belånade!

När du kliver in i denna pärla möts du av en generös och ljus atmosfär. Det finns en bra hall med mycket bra förvaring i form av klädhängare och flera stora garderober med överskåp

Vardagsrummet är väldigt rymligt och ljust med ett stort fönsterparti. Gott om plats för både soffa, matbord och övrigt möblemang. Här når man också den stora inglasade balkongen i perfekt söderläge där du kan avnjuta ditt kaffe eller bjuda in vänner och familj för trevliga sommarkvällar. Balkongen ger dig verkligen chansen njuta av den grönskande omgivningen, samtidigt som du har den pulserande staden inom räckhåll.

I denna lägenheten hittar du en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och klassisk elegans. Fina originaldetaljer ger karaktär och charm till varje hörn. Den höga takhöjden och stora fönstren skapar en luftig och inbjudande atmosfär, med gott om naturligt ljus som strömmar in och ger en känsla av rymd.

Badrummet är fräscht med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna, wc, handfat. Tvättmaskin ingår också

Sovrummet är rymligt och inbjudande, med tillhörande klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina kläder och accessoarer. Stora fönster mot en grönskade gård.

Lägenhetens matrum är idag ombyggt till ett extra sovrum. Gott om plats för nödvändigt möblemang. Väggen är lätt att ta bort om man vill ha ett extra stort kök.

Köket är väldigt trevligt och modernt. Snygga vita skåpluckor. Mycket fin modern bänkskiva. Spishäll och inbyggd ugn. Kyl/frys samt diskmaskin finns.

Källarförråd samt matförråd finns också tillhörande lägenheten

Det grönskande läget alldeles bredvid Globen och Tele2 Arena ger dig möjlighet att leva i ett område som bubblar av energi och aktiviteter. Du har nära till utmärkta kommunikationer, shopping, restauranger och kulturella evenemang. Samtidigt kan du komma hem till din oas och koppla av i den vackra grönskan som omger dig.