BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan - Hägersten

Tellusborgsvägen 90, vån 4

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • 2.995.000 kr / Såld
  • 3580
  • 626
  • 1586
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart boende med charmiga vinklar, ett insynsskyddat läge med utsikt över grönska och en balkong som blir till ett extrarum under sommarhalvåret! Attraktivt läge i trevliga Midsommarkransen/Telefonplan! Strax utanför porten finns restauranger, caféer och butiker. Här bor du också nära tunnelbanan och har gång/cykelavstånd till Liljeholmen och Södermalm.

Balkong
Här har man sin egen oas, ett extrarum under större delen av året. Trevligt läge med fri utsikt över grönska. På balkongen finns gott om plats för en utemöbel och blommor.

Vardagsrum & kök
Rymligt vardagsrum med en öppen planlösning mot köket. Här finns plats för ordentlig soffgrupp och rymlig matplatsdel. Från rummet når man lägenhetens balkong. Att rummet inte är kvadratiskt ger extra karaktär och känsla till lägenheten. Smakfullt kök med gott om skåpförvaring och yta som tillåter dig att duka upp ett bord för många gäster vid behov. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar trevliga sällskapsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn och spishäll.

Sovrum
Fint sovrum med plats för säng, skrivbord och byrå. Plats finns för den som önskar garderob. Fönster som vetter åt samma håll som balkongen och som har samma fina och fria utsikt.

Badrum
Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande kommod, badrumsskåp samt dusch. I badrummet finns även en tvättmaskin.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om plats för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen har man den stora klädkammaren som rymmer massor av förvaring, perfekt för en lägenhet av denna storlek.

Övrigt
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd.
I huset finns ett gym där föreningens medlemmar kan teckna ett avtal till ett väldigt förmånligt pris.