BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Kyrkogårdsvägen 65

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 3.310.000 kr / Såld
  • 3216
  • 800
  • 1807
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Enskedes charmigaste lägenhet.

I detta hem kombineras gammalt med nytt på absolut bästa sätt med bevarade originaldetaljer från när fastigheten byggdes i början på 20-talet i form av genomgående trägolv, djupa fönsternischer samt fina dörrar. En otroligt välplanerad som rymlig lägenhet med generös takhöjd och många goda förvaringsmöjligheter. Allt sammantaget bidrar till att lägenheten upplevs som betydligt större än de 42 kvm som den faktiskt är. 

Lägenheten är belägen i en lummig omgivning längs med Kyrkogårdsvägen som stoltserar med en lång allé av vackra träd. Lika delar utsikt mot en grönskande stor innergård som gentemot allén, således fri från insyn i och med att lägenheten också är belägen högst upp i fastigheten. Innergården är underbar på vår- och sommarhalvåret och utlovar mycket socialt umgänge när än så helst önskas. På vintern är den dessutom belyst med ljusslingor. Området är lugnt och trivsamt och ett stenkast bort från Sandsborgs tunnelbanestation där ICA, restauranger, gym som diverse andra serviceutbud hittas. 

Välkomnande och rymlig hall som fint öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här finns såväl hatthylla, större garderob samt säkerhetsdörr.  

Smakfullt renoverat kök från 2020 med påkostade kök & vitvaror samt specialbeställda beslag i läder, dimbar lampa och eluttag från Schneider. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, kyl, frys samt integrerad diskmaskin från bla Siemens som Electrolux. Intill köket hittas ett rymligt som charmigt skafferi som ger plats för allt det som kan tänkas behövas för de matlagningsintresserade och för kökets alla torrvaror. Rummet är i stort otroligt socialt och erbjuder rikligt med dagsljus via de stora fönsterna. Här finns gott om plats för ett större matbord. 

Vardagsrummet har en öppen planlösning gentemot köket och utlovar mycket sällskapligt umgänge. Här ryms såväl soffgrupp, soffbord, tv med tillhörande tv-bänk som annan typ av byrå eller förvaring. Helt klart lägenhetens bästa rum! 

Ljuvligt sovrum som erbjuder plats för större säng (140 cm på bild) samt annan övrig tillhörande möblering. Här återfinns återigen de stora fönsternischerna och att vakna med utsikt över den ljuvligt lugna innergården är otroligt. Förvaring erbjuds i form av 2 stora garderober med djupa lådor, således perfekt för ett par. 

Badrummet är fräscht med helkaklade vita väggar samt klinkers på golvet. Badkar, handdukstork, WC samt spegelskåp ovanför handfatet. 

Utöver den ovan nämnda förvaringen finns även två tillhörande förråd på ca 8 kvm vardera.