BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Storsjövägen 76, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • 4.450.000 kr / Såld
  • 5883
  • 3672
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Storsjövägen 76 – Rymlig och ljus gavellägenhet med fönster i tre väderstreck!

Missa inte denna unika möjlighet att äga en underbart belägen lägenhet, inbäddad i grönska på en fridfull gata med alla bekvämligheter inom räckhåll.

Denna väl omhändertagna lägenhet bjuder in till en ljus och luftig atmosfär. I det rymliga vardagsrummet finns gott om plats för en generös soffgrupp och en mysig läshörna. Det finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om behovet finns. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en rogivande utsikt över föreningens innergård.

Master Bedroom rymmer en dubbelsäng och övrigt möblemang samt erbjuder generöst med förvaringsutrymme i den stora klädkammaren. Sovrum två är det perfekta barnrummet. Väl tilltaget med fantastiska gavelfönster som släpper in det naturliga ljuset. Här finns plats för säng och skrivbord samt yta för lek och bus.

Köket är smakfullt inrett med ljusa köksluckor och vitt kakel. Här finner du all nödvändig maskinell utrustning som spishäll, fläkt, diskmaskin, mikro samt kyl och frys i fullhöjd. Matplatsen är naturligt belägen och ger en behaglig insynsskyddad utsikt över den rofyllda innergården. Från köket nås den underbara balkongen i söderläge, vilket garanterar solsken större delen av dagen. Här kan du avnjuta måltider utomhus och trivas med dina växter.

Den inbjudande entrén har plats för avhängning och förvaring. Via hallen når du det helkaklade moderna badrummet med mörkare klinker på golv samt vitkaklade väggar. Stilfullt och praktiskt med badkar, golvvärme, handfat med kommod och spegel, wc och ett vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin om så önskas.

Här bor du i anslutning till naturen och härliga promenadstråk kring Årstavikens vatten. Närhet till Årsta torg som erbjuder en mysig atmosfär med ett varierat utbud av service och restauranger. Dessutom är kommunikationerna vid Årstafältet utanför dörren samt vid Årstaberg inom räckhåll.

- Balkong med soligt söderläge för avkoppling och umgänge
- Garanterad parkeringsplats!
- Hiss i huset
- Stilrent och modernt kök med stor matplats
- Fönster i tre väderstreck som fyller hemmet med ljus
- Tvärbanan precis runt knuten
- En kort promenad till Årstabergs station med pendeltåg, bussar och även här tvärbana
- Nära Årstaviken för härliga naturupplevelser

Här har du chansen att förvärva en klockren lägenhet med allt du behöver, i en avkopplande och naturskön miljö med närhet till stadsliv och kommunikationer.

Allmänt om Årsta
I Årsta bor du med ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten når du Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.