BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Fågelstavägen 32

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 3.095.000 kr / Såld
  • 3774
  • 1359
  • 2126
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik lägenhet i hjärtat av Bandhagen

Välkommen till din drömlägenhet i centrala Bandhagen! Denna fantastiska 74 kvadratmeter stora bostad med tre rum och kök kommer att förtrolla dig från första ögonkastet. Belägen på andra våningen av en trevåningsbyggnad, erbjuder den en oöverträfflig kombination av modern bekvämlighet och avkopplande naturupplevelser.

En av de förtrollande egenskaperna hos denna lägenhet är balkongen som vetter mot en lummig och grönskande baksida. Här kan du njuta av din morgonkaffe medan du blickar ut över det vackra landskapet, eller koppla av med en god bok när kvällssolen sänker sig över horisonten.

Denna lägenhet har genomgått en omfattande totalrenovering år 2015. Den nya planlösningen med nytt kök ger en öppen och luftig atmosfär, perfekt för umgänge och familjeliv och det nya badrummet är inbjudande med plats för tvättmaskin. Ytskikten är nya och fräscha, vilket ger en inbjudande känsla i varje rum.

Köket är en riktig pärla i denna bostad. Det är fullt utrustat med moderna apparater och en imponerande köksö i sten som blir hjärtat i ditt kök. Här kan du förbereda kulinariska mästerverk samtidigt som du socialiserar med dina nära och kära. Köket har inte sparats på något när det kommer till stil och funktionalitet.

Att bo i denna lägenhet innebär att du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Centrala Bandhagen erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och kulturella aktiviteter. T-bana och bussar finns i närheten, vilket gör pendling till och från jobbet till en enkel match.