BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Bryggvägen 4

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • 2.180.000 kr / Såld
  • 2094
  • 1067
  • 2255
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta smakfullt renoverade boende i det omtyckta Gröndal. Här erbjuds en modern livsstil med gråmålade väggar och ljusa golv som ger en omedelbar känsla av hemtrevnad. Denna välplanerade lägenhet är det perfekta valet, särskilt för förstagångsköpare, med både kök och badrum i toppskick.

När du stiger in genom dörren möts du av en inbjudande hall med gott om utrymme för förvaring i den rymliga garderoben. Ljuset flödar in i det generösa vardagsrummet genom det stora fönstret som ger en trevlig utsikt över innergården. Här finns gott om plats för vardagsrumsdel, matplats och sovdel. Här finns även möjligheten att skärma av en sovalkov med hjälp av draperier som ger extra flexibilitet när du har gäster på besök.

Välplanerat och praktiskt kök med ljusa köksluckor och stilrent kaklade väggar ovanför bänkskivan. Utrustningen i köket består av spis, fläkt, kyl/frys samt fina spotlights i taket.

Denna lägenhet erbjuder inte bara en bekväm vardag, utan även närhet till grönskande omgivningar och endast två minuter till Mälarens vatten, perfekt för avkopplande promenader och naturupplevelser. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

- Ljus och stilren
- Det perfekta första boendet!
- Stambytt renoverat badrum 2022
- Närhet till bra kommunikationer och shopping
- Bo nära naturen och Mälarens vatten