BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-boo - Telegrafberget

Telegrafvägen 34, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 106 kvm
  • 6.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk Gavelfyra med Oslagbar Utsikt över Vatten och Natur

Välkommen till Telegrafvägen 34 - en exemplarisk gavelfyra som erbjuder det allra bästa av boende på fjärde våningen. Denna 106 kvadratmeter stora pärla bjuder på en lyxig atmosfär och enastående vyer och fönster i tre väderstreck med dubbla balkonger varav ena ger en magnifik utsikt över Lidingös kustlinje och Stockholm i väster. Här går solen ner över Stockholms inlopp tillsammans med båtar av dess alla slag som passerar, en sann oas.

Det öppna köket och vardagsrummet utgör hjärtat i denna bostad; med generösa fönsterpartier som flödar med naturligt ljus skapas en luftig atmosfär där du enkelt kan möblera och anpassa efter egen smak och njuta av det spektakulära landskapet som omger dig.

Tre rymliga sovrum väntar dig, var och en stor nog för en dubbelsäng. Master bedroom imponerar med en klädkammare och en egen balkong, vilket ger en privat oas för avkoppling och njutning av sol hela dagen fram till eftermiddagen där den främre balkongen tar vid.

Hallen är smakfullt designad med platsbyggd förvaring i form av fyra stora garderober, vilket ger gott om utrymme för att hålla ordning och reda. De två badrummen är som hämtade från lyxiga hotell, varav det ena är utrustat med ett avkopplande badkar samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk medan det andra badrummet erbjuder en fräsch dusch så att alla i hushållet kan göra sig i ordning samtidigt utan problem.

Men det är på den främre balkongen där denna bostad verkligen skiner. En massiv inglasad balkong om ca 13 kvadratmeter bjuder in till häpnadsväckande solnedgångar och en ostörd utsikt över vattnet, naturen och förbipasserande båtar av alla dess slag. Att bo här är som att leva mitt i en naturdröm med promenadstråk i närliggande naturreservat som ger panoramautsikter över vattnet och trädtoppar. Inom kort kommer även en småbåtshamn etableras precis utanför huset för den som vill ha sin egna båt nära till hands. Småbåtshamnen kommer omge det nya spahotellet som kommer bli en favorit bland områdets boende.

Till och från Telegrafberget kan du ta dig enkelt via buss, båt eller bil. Bussar går med frekventa avgångar från Telegrafberget och tar dig in till Slussen på ca 28min. Båt 83 tar dig till samma destination på ca 27min. För den bilresande tar resan ca 22min. 

Läget är helt enkelt oslagbart, en av de få verkliga gavellägen föreningen har att erbjuda, och du kommer att uppleva en harmonisk tillvaro nära vattnet och Nackas natursköna omgivningar. Telegrafvägen 34 är inte bara en bostad; det är en livsstil där du kan njuta av det bästa av både stad och natur.

Välkommen till din nya drömboende!