BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Lottens gata 11, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
  • 2647
  • 811
  • 1529
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade och perfekt planerad etta med ett centralt och suveränt läge! Generös social yta med ett ljust vardagsrum och fullutrustat kök i öppen planlösning som ger plats för soffhäng och kompisgänget. Från vardagsrummet når du ut till den lättmöblerade balkongen med plats för sittgrupp och odlingskrukor. Balkongen vetter mot Tvätt Malins park som är under anläggning med lummig grönska, sittplatser och planteringar. Sovalkoven ger en självklar plats för din säng och kan lätt avskärmas från rummet. Mycket bra förvaring via fyra garderober med överskåp, dessutom finns ett källarförråd. Stilrent och rymligt badrum med mörkt klinkergolv och snyggt matt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med bekvämligheter som kombinerad tvätt- och tork, handfat med kommd, handduksvärmare, spotlights med dimmerfunktion och funktionell duschhörna. Bostaden ligger på andra våningen i huset men enligt hissen våning 3.

Stilval för denna lägenhet är Grafit med klassiska former och jordnära kulörer som ger ett ombonat intryck. Bostaden erbjuder många smakfulla tillval såsom bänkskiva i stenkomposit, dimmer i badrummet, duschhörna i klarglas, kombinerad tvätt- och torkmaskin, garderobsinredning samt ekparkettgolv twilight.

Underbart läge nära vattnet vid Hammarby sjö med tillgång till ett av stans mysigaste promenadstråk längs kajen. Utmärkta kommunikationer med flera bussar som snabbt tar dig till centralare delar av både Södermalm och resten av innerstan. Färjan mot Sjöstaden och Nybrokajen ligger runt hörnet och är ett populärt färdmedel. Även naturen i Vita Bergen finns i närområdet. Området utvecklas och bebyggs för tillfället med kvarteret Persikan vilket kommer att innebära ännu större serviceutbud (bl.a. matbutik och fler restauranger) samt, på några års sikt, tunnelbana.

Nordr lämnar en räntegaranti till bostadsrättsföreningen på 3,25% under 3 års tid.

- Perfekt planerad etta
- Inbjudande öppen planlösning
- Stor balkong med utsikt över lummiga Tvätt-Malins park.
- Föreningen äger marken.
- Badrum med kombimaskin.
- Garage med direkt access från hissen.
- Goda kommunikationer.
- Nordr trygghetspaket med en räntegaranti under tre år.