BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Lotterivägen 25, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 2.610.000 kr / Såld
  • 6995
  • 1432
  • 3265
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖRNTVÅA MED STOR POTENTIAL!

Nu finns möjlighet att sätta din egen prägel på denna välplanerade tvåa! Läget är perfekt med grönskande utsikt på lugn återvändsgata i mysiga Hägerstensåsen. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,65 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Här finns flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret som fönsterbräden i sten och flertalet inbyggda garderober med tidstypiska beslag.

Kök med mycket förvaring, utrustat med kyl/frys och spis med ugn. Vardagsrummet badar i ljus tack vare det stora fönsterpartiet. Rummet är stort och luftigt och här kommer det finnas gott om plats för både soffgrupp och matplats. Sovrummet är beläget i lugnt läge med plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat från stambytet med badkar. I hallen finns gott om förvaring med flertalet originalgarderober, i källarplan finns även ett förråd som hör till lägenheten.

Brf Lotterivägen 19-37 är en familjär och stabil förening med mycket god ekonomi som äger marken (ej tomträtt) och kommer ha 1 hyresrätt kvar när denna lägenhet blivit upplåten. Belåningsgraden är nu låga 2 406 kr/kvm (beräknat på endast bostadsrättsyta). Föreningen har de större renoveringarna bakom sig som stambyte, balkonger och tak. Föreningen har parkeringsplatser och ett flertal lokaler som hyrs. Innergården är välskött och mycket vacker med lummiga träd och blomster, här finns även sittplatser, lekplats och grillplats. I fastighetens källare finns hobbyrum, cykel- och barnvagnsförråd samt två stycken tvättstugor.

Här bor ni mitt i idylliska Hägerstensåsen som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger och charmiga butiker. Ett vackert hem med endast några få minuters promenad till tunnelbanan. På promenadavstånd finns även grönområden kring Vinterviken med klippbad vid Örnsberg, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Tre stationer bort på tunnelbanans röda linje finner du Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

- Mitt i hjärtat av pittoreska Hägerstensåsen
- Hörnläge med fönster i två väderstreck
- Ostört läge med utsikt mot lummig grönska
- Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Bevarade originaldetaljer
- Generös takhöjd om ca 2,65 meter
- Gott om förvaringsutrymmen och rymlig klädkammare
- Stabil förening som äger marken
- Låg belåningsgrad om ca 2 406 kr/kvm
- Ett stenkast från Hägerstensåsens centrum och kort promenad till tunnelbana