BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Bettnavägen 50, vån 2 av 3

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • 2.515.000 kr / Såld
  • 2164
  • 1458
  • 1095
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket välplanerad och rymlig 2:a med stor balkong! Här bor du också i en BRF med väldigt god ekonomi, där belåningen ligger på ca 300 kr per kvadratmeter. 
Bostaden har fönster i två väderstreck och ligger fritt från insyn. Samtliga rum är i bra storlek och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är renoverat av tidigare ägare och har en bra matplats. På motsatt sida av köket är vardagsrummet placerat. Utrymme finns för en stor soffa och förslagsvis en arbetshörna. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. I anslutning till hallen finner du sovrummet som har ett rofyllt läge utan insyn. Badrummet är utrustat med badkar, handfat och WC. 

Charmiga Örby består av låga lägenhetshus samt villagator med både gamla och nya hus.
Strax utanför dörren trafikerar buss 161 och 163 som snabbt tar dig vidare till T-banans gröna och röda linje. Det är även kort promenadavstånd, ca 10 min, till Älvsjö station och pendeltåget. Buss 165 trafikerar också i närheten och tar dig till bl.a Liljeholmen och Farsta C. Restauranger, gym och övrigt serviceutbud finner du också på nära avstånd.

Spännande planer finns för området! I Örby centrum planeras det för ny bebyggelse som bl.a skall innehålla butiker, verksamhetslokaler och bostader. Den befintliga centrumbyggnaden kommer att ersättas av ny bebyggelse på samma plats. Efter bostadsbyggnationen så anlägger staden ett nytt torg. Syftet med det nämnda projektet är att göra Örby till en mer levande stadsdel med fler bostäder och lokaler för verksamheter samt nya gemensamma ytor.

I närområdet, en cykeltur bort, finns bl.a Långbro Park. Parken är en populär plats för alla åldrar och speciellt sommartid tillsammans med vänner och en picknickkorg i solen. Långbro Värdshus ligger också i parken och där kan du njuta av trevliga luncher och middagar. Nuvarande ägare brukar också cykla till Älvsjöskogen, där finns upplysta motionsspår och vintertid plogade skidspår. Under varma sommardagar är Långsjön ett bra alternativ för den som vill bada.

 

Hall 
Trevlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i de charmiga originalgarderoberna! Här finns också plats för hatthylla och en mindre hallmöbel. Till höger om hallen ligger sovrummet och köket. Taklamporna i hall ingår ej.

Sovrum 
Underbart och rofyllt sovrum, härifrån har du utsikt över träd som bjuder på härlig grönska under sommarhalvåret. Här finns det gott om plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. 

Kök 
Smakfullt kök med gott om skåpförvaring och en ordentlig matplats. Härifrån har du samma fria utsikt som i sovrummet. 
De släta köksluckorna ger ett modernt intryck. Maskinell utrustning i rostfritt utförande. 

Badrum 
Badrummet är alldeles lagom i storlek och är utrustat med handfat, badrumsskåp, badkar och WC. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är ett riktigt sällskapsrum, väl tilltaget i storlek och med ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här kan du möblera med en stor soffa, tv-möbel, bokhylla och förslagsvis en arbetsplats. 
Taklamporna i vardagsrum ingår ej.

Balkong
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Härligt solläge och utsikt över den charmiga gatan. Utrymme finns för en utemöbel och såklart en massa blommor efter säsong.