BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Mosstenabacken 5

  • 2 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • 2.825.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

---Detta är en Kommande visning, anmäl gärna ditt intresse så håller vi dig uppdaterad---

Denna charmiga tvårumslägenhet från 50-talet är en unik pärla med en tidsenlig atmosfär och moderna bekvämligheter. Belägen på andra våningen i ett välunderhållet punkthus på en fridfull återvändsgata, har du alla fördelar av ett lugnt boende samtidigt som du har Bandhagens centrum bokstavligen ett stenkast bort.

En av de första sakerna du kommer att älska med denna lägenhet är dess otroliga ljus. Med fönster i tre vädersträck nås varje rum i naturligt solljus, vilket skapar en inbjudande och varm atmosfär.

Köket är rymligt och har gott om plats för matbord där du kan njuta av härliga måltider tillsammans med familj och vänner. Här finns bevarade tidsenliga detaljer som ger karaktär åt lägenheten, samtidigt som köket är utrustat med moderna apparater för din bekvämlighet.

Sovrummet är en fridfull oas med en praktisk klädkammare för din garderob och förvaring. Du kommer att älska den tysta natten i detta rum, bortsett från det mjuka suset från löven utanför fönstret.

Badrummet har genomgått en stambyte och har nu plats för en tvättmaskin, vilket gör din vardag ännu mer bekväm. 

Vardagsrummet är det perfekta stället att koppla av och umgås. Med fönster åt tre håll, har du en vacker utsikt över omgivningen och en skön bris som sveper genom rummet. Härifrån kan du också stiga ut på balkongen och njuta av morgonkaffet.

 Med närheten till Bandhagens centrum, tunnelbanan och en mängd bekvämligheter, är detta det ultimata stället att kalla hem.