BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Emågatan 33

  • 2.5 rum och kök
  • 57 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
  • 4149
  • 47
  • 1776
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen hem till en totalrenoverad 2,5 rok i absolut toppskick högst upp i huset i underbara Bagarmossen! Detta hem bjuder på en exklusiv känsla då hela lägenheten präglas av eleganta materialval från totalrenoveringen som är gjord under 2023. Perfekt kök för den som älskar att laga mat med god arbetsyta på vacker bänkskiva i natursten, modern utrustning & bra förvaring bakom stilrena luckor. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp & matplats. Från vardagsrummet når man lägenhetens mysiga balkong som ligger i ett klockrent söderläge. Smakfullt renoverat badrum med exklusiva materialval som stilrent kakel som övergår till ett klinkergolv med golvvärme. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Smart planlösning med två sovrum varav ena sovrummet har en klädkammare samt rymmer dubbelsäng och andra sovrummet passar perfekt som barnrum eller arbetsrum! Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett stort tillhörande källarförråd.

Brf Torvmossen 2 är en stabil och välskött förening som består av 39 lägenheter varav 1 hyresrätt kvar som utgör en god dold tillgång och 9 garage. Föreningen sålde av en hyresrätt under 2023 och intäkten av försäljningen beslutades att användas för att lösa ett av förenings lån på 4 000 000kr vilket innebär att föreningen i dagsläget har lån på ca 12,6 mkr vilket innebär en belåningsgrad på 5 371 kr/kvm. Föreningen planerar dessutom en extraamortering innan utgången av 2023 (1-2 miljoner). 

En kort promenad bort når du Bagarmossen centrum där det finns god service med bland annat Ica, Coop & Apotek samt flera trevliga restauranger och fik! Goda kommunikationer genom Bagarmossens T-bana som tar dig till Södermalm på endast 10 min. Med buss 161 tar du dig även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I närheten har du både Brotorpsskolan & Bagarmossens skola samt flera populära förskolor. I närheten når du även idylliska Nackareservatet som erbjuder härliga löpspår och motionsslingor. Sommartid är Söderbysjön populärt för bad, även vintertid för skridskor och skidåkning. Där finns även Björkhagens FK och Brotorpsstugan som vintertid erbjuder nygräddade våfflor. Hellasgården finns även på promenadavstånd som erbjuder er motionsspår, paddling, badplats, bastu, orientering och vandring.

Varmt välkommen på visning!