BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stallarholmen

Nocktegelvägen 1

  • 6 rum och kök
  • 220 kvm
  • 5.300.000 kr / Såld
  • 6377
  • 752
  • 4399
Värdera din bostad

Beskrivning

- Stort hus om 220+10 kvadratmeter!
- Bra driftkostnad
- Snygg putsad fasad och ett hus som andas modernitet!
- Fantastiskt ljusflöde från stora fönsterpartier
- Bra sällskapsytor och många sovrum
- Lättskött trädgård med stilfullt växthus
- Väl tilltagen uppfart med plats för flertalet bilar och garage

Välkommen till denna exklusiva villa med en arkitektonisk design som imponerar. Här finns generösa sällskapsytor för hela familjen, hela fyra rymliga sovrum, där ytorna och möjligheten att skapa fler sovrum finns. De välplanerade 220+10 kvadratmetrarna inkluderar ett ljust vardagsrum med en inbjudande täljstenskamin som är både är praktisk och vacker.

Ett modernt och stort kök med plats för matsalsdel för den stora familjen intill de fina fönsterpartierna. Två lyxigt helkaklade badrum, ett stort och luftigt allrum samt en praktisk tvättstuga med grovingång. Det nedre planet är utrustat med skön golvvärme, eleganta parkettgolv och diskret inbyggda spotlights.

Uteplatsen är en privat oas som leder till en solig trädgård med ett avkopplande spabad och gott om plats för familjeaktiviteter. Trädgården är lätt att sköta och erbjuder även ett fantastiskt fint växthus för den trädgårdsintresserade. Tomten omringas av den prydliga stenmuren och goda parkeringsmöjligheter finns i överflöd intill huset. Här finns det även möjlighet och potential att bygga ett garage.

Här bor du i ett förtjusande läge med gångavstånd till Mälaren, där en egen båtplats väntar, samt natursköna vandringsleder runt knuten. Samhällsservicen finns på bekvämt gångavstånd som skola, förskola, idrottsplats, bageri, matbutik och restauranger. Det pittoreska Mariefred och charmiga Strängnäs är endast en kort 10-minuters bilresa bort, och från Läggesta Station tar tåget dig till Stockholm på knappt 40 minuter.

Detta är det ultimata drömhemmet för en familj som vill skapa minnen i en harmonisk miljö.