BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan

Gullmarsvägen 2

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 4.550.000 kr / Såld
  • 4153
  • 3562
Värdera din bostad

Beskrivning

Vid första ögonkastet kommer du att bli imponerad av lägenhetens enhetligt ljusa ytskikt, de vackra originaldetaljerna och den imponerande takhöjd som ger en känsla av rymd och elegans.

När du kliver in möts du av en rymlig hall med vackert stengolv i original och flera inbyggda garderober som ger optimal förvaringsmöjlighet. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med originalparkett på golvet samt fönster i två väderstreck som fyller rummet med naturligt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Du kommer att förtrollas av den enastående utsikten över staden och det omgivande grönska, inklusive Katarina kyrka. Köket är ljust och inbjudande, med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor i originalutförandet. Du har flexibiliteten att välja att avnjuta dina måltider i köket eller skapa utrymme för ett matsalsbord i vardagsrummet. För de som drömmer om en öppen planlösning finns möjligheten att ta bort väggen mellan köket och vardagsrummet för att skapa en rymlig sällskapsyta där du kan underhålla vänner och familj.
Sovrummen är mysiga och erbjuder gott om plats för förvaring samt en arbetsplats om så önskas. Badrummet har renoverats stilrent med eleganta kakel- och klinkergolv och är utrustat med en praktisk tvättmaskin som förenklar din vardag. Dessutom finns generösa förvaringsmöjligheter som smidigt rymmer diverse prylar och småsaker. Här finns även en stor balkong där du kan du njuta av stadens puls med mycket utrymme för utemöbler och växter. Läget erbjuder närhet till Årstaviken och allt som Södermalm har att erbjuda, inklusive stadens bästa restauranger, kaféer och kultur.

Som en extra bonus har föreningen en underbar takterrass som medlemmarna kan njuta av.

Här bor med både tvärbana och T-bana Gullmarsplan utanför huset! Med 3 linjer som tar dig till Söder under 1 min samt stort bussnät. För bilburna tar Nynäsvägen och Södra länken dig bekvämt till eller från stan. Nära till Globen shopping men det är inte så mycket längre till Ringen och Åhlens vid Skanstull

Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!