BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärmarbrink

Blåsutvägen 5

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 2.295.000 kr / Såld
  • 2898
  • 516
  • 2244
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges du möjligheten att förvärva denna underbara etta om 35 kvadratmeter, belägen i en förening med bra ekonomi och som äger sin mark! Här bor du i en oslagbar miljö som kombinerar närheten till stadens puls, smidiga kommunikationer och naturens skönhet.

När du kliver in i denna lägenhet möts du av ett strömmade ljus som flödar in genom de generösa fönsterpartier i två väderstreck. Varje kvadratmeter är smart utnyttjad med en social planlösning som skapar en harmonisk känsla! Bostaden erbjuder ett stort kök, helkaklat badrumt samt 270cm i takhöjd. Här finns även mycket förvaring i platsbyggda garderober samt ett separat vindsförråd.

Det bästa är ännu inte nämnt! På toppen av byggnaden väntar föreningens gemensamma takterrass på dig och dina vänner, en perfekt plats för avkoppling och social samvaro med spektakulär utsikt över omgivningarna.

Här bor du på utmärkt läge med närhet till det mesta; Södermalm, Globen och Tele2 Arena, Nackareservatet, Gamla Enskede och Sickla Köpkvarter. Med bara några minuters promenad till Skärmarbrink, Globen och Blåsut är det lätt att ta sig till centrum eller till andra områden via Gullmarsplan och Stockholms linjetrafik. Vill du känna stadens puls på närmare håll är det bara en kort promenad till Skanstull och Södermalm.

Området kring Blåsut är expansivt och flera bra och trendiga restauranger och bageri erbjuds, bland annat Enskede Matbod, Åsushi och Matateljén. Bonne Femme finns även på Blåsutvägen och erbjuder nybakat bröd och magiska bullar! Från bostaden blickar du ut över lugna och sköna Blåsutparken och för den som vill ha mer natur och friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd. På andra sidan Nynäsvägen finns Globen och Tele2 Arena med stort utbud av restauranger, affärer och evenemang. Tolv Stockholm erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och upplevelser, till exempel äventyrsgolf, bowling och arkadspel. 

Detta är ett hem att trivas i!
Välkommen på visning!