BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rågsved - Hagsätra

Bjursätragatan 102, 2 av 3 tr!

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • 1.840.000 kr / Såld
  • 2598
  • 1696
  • 3102
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet - NÄSTAN SKULDFRI FÖRENING - Familjärt område
Ett drömhem med  inglasad balkong i bästa solläge. Bostaden är belägen på andra våningen i en förening som nästan är helt skuldfri. Detta innebär att du bor i en förening som har en trygg ekonomi. Omedelbar tillgång till enastående kommunikation och serviceutbud.

Brf Bäverdammen 2 är en äkta föreningen. Föreningen består av 72 bostadsrättslägenheter, 4 lokaler med bostadsrätt, 16 lokaler med hyresrätt. Föreningen är nästan skuldfri och anses vara bland de bästa i Vantör.

Och så läget! Rågsved bor man i en välkomnande och lummig del av staden som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda. Området omkring Bjursätra är skogigt, lummigt och kuperat. Alldeles intill ligger fina promenadstråk och sjön Magelungen som ger en härlig naturnära känsla. Området kännetecknas av utmärkta kommunikationer med såväl tunnelbana, bussar som pendeltåg. På bekvämt gångavstånd ligger T-banestation Rågsved (grön linje) med endast ca 20 min till Stockholms Central. Det finns även flertalet bussar som tar dig till Högdalens Centrum, Liljeholmen, Älvsjö station och Huddinge sjukhus. Buss 744 (Högdalen-Huddinge-Ballingsnäs) har hållplats ett stenkast från porten och tar dig till Högdalen Centrum på ca 3 minuter. Även bussarna 143 (Älvsjö station - Högdalen) och 172 (Huddinge-Högdalen-Skarpnäck)

Varmt välkommen till Bjursätragatan 102, 2tr!
- Nästan skuldfri förening, bland de bästa föreningarna i Vantör! (Belåningsgraden ligger på  ca 1 000 kr/ kvm).
- Låg avgift (Vatten, Värme, Kabel TV- grundutbud).
- Inglasad balkong med bra solläge.
- Fönsterbänkar i sandsten.
- Lätt möblerade rum.
- Rikligt ljusinsläpp från tvåväderstreck.
- Lägenheten har 2 externa förråd, källar förråd och matförråd.
- Stambytt, fönsterbyte 3-glas, och fasadrenovering samtliga renoveringar avklarade 2015 
- Föreningen disponerar även 23 st p-platser och 10 st garage platser.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd, snickerilokal, hobbyrum, miljörum, innergård med lek och grillplats.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen i högdalen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikliga kommunikationer, Rågsveds T-bana (5min) bort, och gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 20 min. Flertalet busslinjer som 143 tar du dig till Älvsjö station på 10 min mm.
- Rikligt serviceutbud, Rågsveds C finns matbutik (ICA Nära), Livs, ATG, flertal restauranger, sushi, Kebab/ Pizza, gatukök, husmans kost och caféer, apotek, hunddagis mm. Bara ett stenkast ifrån hittar du Rågsveds Centrum med dess rikliga service utbud och kommunikationer

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via inbyggda garderober. Målade väggar och klinker golv. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra fönster som bra med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Här kommer man ut till lägenhetens inglasade balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj. Målade väggar och fiskbensparkett av ek. 

Kök – Renoverat och härlig ljusinsläpp
Ett praktiskt och stilrent renoverat kök som har mycket god förvaring bakom köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsytor med kakel ovanför bänkytan. Köket har ett härligt ljusinsläpp från två stora fönster. Köksutrustningen består av 2 st kyl/ frys, gasspis, spisfläkt och ugn. Köket har också en matplatsdel för ca 4-5 personer. Målade väggar och fint klinker golv. 

Sovrum 1 – Rofyllt och rikligt med ljusinsläpp
Här finns ett stort fönsterparti som ger bra med ljus och vetter mot den lugna innergården. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna och garderober. Målade väggar.

Sovrum 2 – Stort och rikligt med förvaring
Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp på eftermiddagen. Här får man plats med det mesta via walk in closet. Målade väggar.

Badrum & WC – Stambytt, stort samt förberett till tvättmaskin
Praktiskt i anslutning till inre hallen ligger ett trivsamt och funktionellt badrum med hela kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av dusch, wc, handfat med spegelskåp. Belysning via taklampa.

Solig inglasad balkong  En oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol från förmiddag till kväll. Här finns det plats för utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Walk in Closet  Generöst utrymme
Här finns plats för varje plagg och sko, varje smycke och handväska. Du kan enkelt se och komma åt allt du äger, vilket gör att du alltid är i full kontroll över din garderob. Praktiskt förvaring!

Övrigt – Optimalt med förvaring
Till bostaden finns ett tillhörande källarförråd på ca 4 kvm samt matförråd.