BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ludvigsbergsgatan 43C

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
  • 243
  • 4563
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömmer du om att bo på Södermalm i skuldfri förening, med närhet till stadens puls och samtidigt kunna njuta av lugnet i ditt eget paradis? Denna fantastiska lägenhet med ett rum och kök erbjuder dig just den möjligheten. Med en privat entré och en underbar uteplats i soldränkt söderläge blir detta ditt perfekta hem!

Denna etta erbjuder en öppen och ljus planlösning med gott om plats för både vardagsrum och sovavdelning. De stora fönstren släpper in generöst med dagsljus och ger rummet en trevlig atmosfär. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter för dina saker. I köket hittar du ett fullt utrustad maskinpark och gott med arbetsyta för att laga mat med vänner. Badrummet är fräscht och utrustat med dusch, toalett och handfat.

Södermalm är känt för sitt dynamiska och trendiga kvarter, och du kommer att ha allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Här finns restauranger, caféer, butiker och grönområden som erbjuder en unik livsstil. Samtidigt har du enkel tillgång till kollektivtrafik och är nära stadens centrum. 

Välkommen på visning!