BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Lindvallsplan 4, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld
  • 8093
  • 2804
  • 4546
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges äntligen en unik möjlighet att förvärva en alldeles underbar hörnlägenhet med sjöutsikt i Hornstull! Här bor ni en smakfullt renoverad funkislägenhet med bevarade detaljer från byggåret och en balkong är utöver det vanliga. Föreningen är solid och stabil.

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och en inre hall med garderober och arbetshörna. Vidare in finner ni lägenhetens hjärta - vardagsrummet och köket som har en öppen och social planlösning med fönster i två väderstreck och ett otroligt ljusinsläpp. Köket är smakfullt renoverat med stil av funkis samt detaljer som höjer hela känslan i köket och tar dig tillbaka till byggåret men samtidigt möter moderna och bekvämligheter. Här finns gott om plats för förvaring bakom ljusgula köksluckor med vackra knoppar och gott om arbetsyta på bänkskiva av granit. Här finns all maskinell utrustning så som kombinerad micro/ugn, diskmaskin, fläkt, kyl/frys och diskho. Via två dubbeldörrar når ni en underbar balkong med otroligt fin utsikt och plats för odlingar och balkongmöbler. Njut av utsikten både kvällstid och dagtid. Gillar ni att ha middagsbjudningar så behöver ni inte oroa er över att inte få plats med större middagsbord, här finns plats för flera gäster! Vardagsrums delen är även den väl tilltagen med gott om plats för större soffgrupp samt övrigt möblemang. Detta rum har hela tre fönsterpartier och ljusinsläppet är fantastiskt. 

Via vackra par dörrar från vardagsrummet når ni sovrummet som har gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Här finns gott om förvaring bakom garderober med skjutdörrar. På golvet ligger vacker fiskbensparket. Detta rum har även plats för kontorshörna eller spjälsäng om så önskas. Blickar ni ut från sovrummet finner ni vackra fasader och grönskande träd utanför fönstret. 

Badrummet är stilfullt renoverat med kakel och klinker på väggar och golv. Här finns dusch som skärmas av med glasvägg och skjutdörr, kommod, spegelskåp, golvvärme och wc. 

Detta är sammantaget en unik lägenhet med alla rätt belägen på en lugn adress och ett stenkast från Hornstulls puls. Här finns populära restauranger så som Bistro Barbo, Tjoget, Vurma och många fler! Ni bor dessutom i en bra förening. Missa inte denna visning!