BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 245

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömboende - Renoverad 2020 - Två WC - Balkong med eftermiddagssol - Optimal planlösning - Lågt belånad förening med ostört läge i Högdalen - I en av Stockholms äldsta villastäder ligger denna ljusa och perfekt planerade 4:a i mycket bra skick. Bostaden ligger på första våningen och är optimalt disponerad med en genomgående planlösning. Det praktiska och fulltutrustade köket ligger i en öppen planlösning intill vardagsrummet. Badrummet är stort och stambytt år 2001/2003. Fantastisk förening med låg avgift.

HSB Brf Magelugnen i Stockholm är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 501 st bostadslägenheter samt 40 lokaler. Föreningen är bland de största i Högdalen och anses vara ett utav de bättre föreningarna i området.

Och så läget! Läget är optimalt för dig som vill ha nära till puls och rörelse, men samtidigt bo mysigt och lugnt i en populär förening. I centrum finns det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, gym/ utegym, simhall, apotek, kafé, restauranger m.m. Två minuters promenads avstånd till den stora parkleken Bandängen och som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Under sommaren kan du grilla där med goda vänner på gräsmattan eller bada med barnen i den fina plaskdammen och alla djur som finns på 4 H-gården.
Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana. Inte långt borta finns sjön Magelungen som inbjuder till härliga bad på sommaren.

Varmt välkommen till Skebokvarnsvägen 245!
- Renoverad 2020.
- Två st WC.
- Balkong med eftermiddagssol.
- Hörnlägenhet.
- Genomgående parkettgolv av ek.
- Klinkergolv i köket.
- Låg avgift! 
- Den bättre föreningen i området (A) med en belåningsgrad på ca 2 000 kr/kvm.
- Lättmöblerade rum
- Mycket fräscht skick.
- Välplanerad planlösning.
- Rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
-  förvaringsutrymmen.
- Stort badrum
- 2 Källarförråd finns till bostaden.
- Låg avgift!
- Stambytt 2001/03
- Vacker innergård att nyttja.
- Föreningen disponerar 35 garage platser och 117 parkeringsplatser med motorvärmare uttag.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/barnvagns förråd, gym, samlingslokal, övernattnings lägenhet och bastu.
- Fantastiska naturnära promenadstråk med massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för centrum, här hittar du också utegym.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

Kök – Renoverat IKEA kök med exklusiva detaljer
Ett renoverat kök (2020) som har mycket god förvaring bakom köksluckor och köksskåp, praktiska arbetsyta av laminat med pariskakel ovanför som stänkskydd. Köksutrustningen består av hela integrerade kyl och frys, induktionshäll, spisfläkt och inbygg varmluftsugn och micro. Köket ligger i öppen planlösning till vardagsrummet och har en matplatsdel för 6-8 personer. Målade väggar och fint mörk melerat klinkergolv. 

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av vackra stora fönster som ger bra med ljusinsläpp och härlig fri utsikt mot innergården, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social halvöppen till köket. Målade väggar och fint parkett golv av ek. 

Badrum & WC – Stort, praktisk samt förberett med tvättdel
Praktiskt i anslutning till inre hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med vita kaklade väggar och klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av Dusch med glasvägg, wc, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp.

Gäst WC  Komfortabelt och funktionellt
Ett praktiskt WC som underlättar vardagen. Här finns även handfat med kommod och spegelskåp och handdukstork.

Sovrum 1 – Masterbedroom med eftermiddagssol
Här får man plats med det mesta. Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp på eftermiddagen. Vit målade väggar och fint parkett golv av ek. 

Sovrum 2 – Rofyllt med morgonsol.
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för säng  arbetshörna och garderober. Vit målade väggar och fint nylagt parkett golv av ek (2023). 

Sovrum 3 – Luftigt och ljust
Tack vare den optimala planlösning rymmer även detta rum en säng, arbetshörna och annat möblemang. Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp från ett stort fönster.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall med säkerhetsdörr som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via kapphylla och garderober. Målade väggar. 

Solig balkong  Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret. Golvet består av träplattor.

Övrigt
Till bostaden finns ett tillhörande källarförråd på ca 5 kvm. Samt ett mindre på ca 1.5 kvm.