BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Älvsjö Torg 17 1tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 1248
  • 1662
  • 2550
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern och elegant 3:a på 66 kvm, öppen och trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum, med ett snyggt kök och fint ljusinsläpp från fönsterpartier. Suveränt läge om du vill ha nära till kommunikationer - bättre än så här blir det inte. Pendeltåg och bussar bokstavligen ett stenkast från lägenheten. Suverän balkong i bästa kvällsolläge och utsikt över det sprudlande torget i Älvsjö. 

- generös balkong 
- öppen social planlösning
- suverän närhet pendeltåg & bussar
- smakfulla ljusa färgval

Vardagsrum
Fint vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats, utgång till balkong.  Attraktivt läge utan någon direkt insyn. Här finns gott om plats för en soffa, läsfåtölj, bokhyllor, tv-möbel och växter. Den öppna planlösningen mot köket gör att vardagsrummet blir till en naturlig samlingsplats. 

Kök
Köket är riktigt snyggt med ljusa släta köksluckor och vitt kakel, samt även en mörk bänkskiva - modernt och elegant. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, mikro, häll och diskmaskin. I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster, speciellt med tanke på den öppna planlösningen mot vardagsrummet.  

Sovrum 1 & 2
Bostadens största sovrum är generöst och har plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena sidan finns en praktisk garderobsvägg med bra djup och med Elfa hyllsystem. Ett mindre sovrum som även detta får plats med dubbelsäng om så önskas.

Balkong 
Suverän balkong som är rymlig och har ett trevligt kvällsolläge. Plats finns för en utemöbel eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. Från balkongen har du utsikt över torget i Älvsjö.

Badrum 
Badrummet är både snyggt och praktiskt. Färgskalan på kakel och klinker går i grått och vitt. Längs ena väggen finns en arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare samt väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp, WC och dusch.

Hall 
Välkomnande hall med plats för kläder och lite förvaring.