BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lilla Sköndal

Ester Ellqvist Väg 9

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

---Detta är en kommande försäljning, anmäl gärna ditt intresse så håller vi dig uppdaterad---

Välkommen till detta nyligen producerade tvåplanshus i lugna kvarter. Här erbjuds ett modernt boende på en tomt om 278 kvm, med fräscha ytskikt och bra planlösning, med tre sovrum på samma plan som går enkelt att få till fyra sovrum. Två helkaklade badrum, separat tvättstuga med groventré. Insynsskyddad trädgård med stor trädäckad altan som angränsar mot naturreservat. Det finns carport med plats för två bilar samt laddbox för elbil.

 Läget av detta kedjehus är helt enastående. Med närhet till sjön Drevviken får du tillgång till fantastiska badplatser och en mängd utomhusaktiviteter. Du kan simma, sola och njuta av naturen i sin fulla prakt. För de aktiva finns även ett utomhusgym och en tennisbana, perfekt för att hålla sig i form och ha roligt tillsammans med familj och vänner. Det finns även gott om lekplatser inom gångavstånd.

För naturälskaren är det bara att öppna altandörren och kliva ut till det vackra naturreservatet Orhem. Här kan du utforska vandringsleder, upptäcka riklig flora och fauna och andas in den friska luften. 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök varav 3 - 4 sovrum. Lägenhetsnummer EEV09. Föreningen Brf Bjudningen.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 5 567 kr (bredband, kabel-TV (grundutbud) ingår).

Driftskostnad

Totalt 2 575 kr/mån (30 900 kr/år) varav El 1 800 kr/mån, Vatten/Avlopp 400 kr/mån, Försäkring 375 kr/mån. Antal personer: 4. I kostnaden för el ingår även kostnad för uppvärmning. I kostanden för vatten/avlopp ingår även sophämtning.

Lägenhetens nettoskuldsättning

1 kr

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen.

Allmänt om föreningen 
Brf Bjudningen med adresserna Karin Larssons väg 9-37 (udda nummer) Ester Ellqvists väg 3-23 (udda nummer)
Föreningen består idag av 26 lägenheter med bostadsrätt. Total lägenhetsyta är 3447 kvadratmeter och tomten är 7241 m²

Byggnadsår
2018

Uppvärmning
Frånluftvärmepanna.

Marken
Äganderätt

Internet/TV
Öppen fiber

Överlåtelseavgift
1233 kr, betalas av säljaren. 


Pantsättningsavgift
493 kr, betalas av köparen.

Föreningens hemsida
Besök gärna föreningens hemsida på https://www.brfbjudningen.se/start

Områdesbeskrivning

SKÖNDAL
Lilla Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära.
Sköndals centrum ligger ca 1,5 km från detta hus. Här finns restaurang, apotek, frisör, tandläkare, matbutik och annan service. Från huset har man även promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, utegym, tennisbana, promenad- och joggingspår, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång.

Från Tyresövägen går det täta förbindelser med Gullmarsplan dygnet runt och direktbussar till T-centralen. För mer info se www.sl.se
Sköndal har två skolor för årskurs 0-6, Sköndalsskolan och Sandåkraskolan, bägge med gångavstånd från denna fastighet. I området finns även flera kommunala och öppna förskolor, den närmaste ligger 50 m från huset.