BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Finntorp

Tallidsvägen 7, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 23 kvm
  • 1.850.000 kr / Såld
  • 1508
  • 1068
  • 737
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Tallidsvägen 7 – Ditt nya drömhem med smarta förvaringslösningar och bekvämligheter!
Denna välskötta etta om 23 kvadratmeter är det perfekta valet för dig som söker en modern och praktisk bostad med västläge. Här finns allt du behöver för en bekväm och stilfull vardag.

Köket – Stilrent och praktiskt
Det moderna köket använder varje centimeter till sin fulla potential. Trots sin kompakta storlek har det gott om förvaring och en smakfull bänkskiva i trä som ger en naturlig och varm känsla. 

Allrum med sovalkov – Mysigt och funktionellt
Allrummet är yteffektivt och erbjuder en flexibel planlösning. Här finns gott om plats för soffgrupp och matbord. Den mysiga sovalkoven är en perfekt plats att koppla av och vila. Under sängen döljer sig tre stora och djupa lådor på hjul som rymmer allt från städartiklar till kläder, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Hall med smart förvaring
I hallen finner du en platsbyggd garderob som skapar optimal förvaring för dina ytterkläder och skor. Lösningar som dessa minimerar behovet av stående förvaringsmöbler och frigör mer golvyta som bidrar till lägenheten sin rymliga känsla.

Badrummet – Stambytt och fräscht
I det helkaklade och stambytta badrummet finns ett rymligt badkar, toalett och handfat. Ett perfekt ställe att varva ner efter en lång dag eller börja dagen på bästa sätt.

Läget – Perfekt för dig som älskar både stad och natur
Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata som erbjuder en fridfull tillvaro. Samtidigt har du bara en kort promenad till det pulserande shoppingcentret Sickla Köpkvarter där du hittar allt du behöver. Dessutom är du lika nära de nya badbryggorna vid Järlasjön, perfekta för sommardopp och avkoppling.

Mysiga promenadstråk längs vattnet tar dig till Nacka Strand, där du kan njuta av båtförbindelser in till stan och ett brett utbud av restauranger och utkiksplatser. Här finns alltid något nytt att upptäcka och njuta av.

Slutord
Tallidsvägen 7 är den perfekt planerade ettan som har allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Med sin smarta layout, moderna kök, och närhet till både stad och natur, är detta en bostad som kommer att förgylla din tillvaro. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem. Kontakta oss för visning idag och upplev Tallidsvägen 7 själv!