BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Ballonggatan 5

  • 2 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • 2.475.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen hem till en välplanerad 2 rok i toppskick med en stor härlig balkong i bästa sydvästläge! Fördelarna med denna bostad är många och några utav dem är värda att slå ett extra slag för! Den stora balkongen i sydvästläge som bjuder på sol från förmiddag till kväll är svår att slå. Här finns gott om plats för loungemöbler och balkongen är den perfekta platsen att njuta av solen på under ljumma sommardagar. Smakfullt renoverat badrum från 2017 med stora vita kakelplattor som övergår till ett mörkt klinkergolv med golvvärme. Stilfullt renoverat kök från 2014 med modern utrustning, god förvaring, gott om arbetsyta samt utrymme för matplats. Fridfullt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Mysigt vardagsrum med plats för både soffgrupp, matplats och TV-hörna. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten med flera garderober, en rymlig klädkammare som går att omvandla till sovrum/arbetsrum samt ett tillhörande förråd.

HSB brf Segelflygaren i Stockholm är en av Skarpnäcks populäraste föreningar och är stabil och välskött med mycket god ekonomi och låg belåning om 4 687 kr/kvm. I föreningen finns bastu, samlingslokal, gästlägenhet, kompostrum, flera cykelrum, tvättstugor samt grovtvättstuga. Föreningen har ett garage med 232 platser för bil och 10 MC platser för endast 430-495kr/mån, i garaget finns även 16 platser med laddstolpar för 1 100kr/mån. I porten finns både cykelrum och tvättstuga som delas av de i trappuppgången.

Skarpnäck bjuder på goda kommunikationer genom Skarpnäcks tunnelbana precis vid lägenheten som tar dig in till Södermalm på endast 13 min samt Horisontvägens busshållplats med väldigt goda förbindelser som tar dig till bl.a. Farsta, Hökarängen, Huddinge, Älvsjö & Tyresö o.s.v. I området finns även god service med Hemköp, Ica, Coop, Apotek, flera frisörer, flertalet trevliga restauranger och fik. I närheten finner du även nybyggda Willy:s, Systembolaget, Max & Plantagen i Sköndal. För den som är sugen på att shoppa finns även Farsta centrum i närheten med ett gott utbud på massvis av butiker!

Natursökaren når berömda Nackareservatet inom kort promenadavstånd. Där finns vackra Söderbysjön och Flatenbadet och dess fina badplatser. Utöver elljusspår, utegym, golfbana, badsjöar och trevliga fik kan du utöva en mängd friluftsaktiviteter, som vandring, orientering, skidåkning, skridskoåkning, kanot, svamp- och bärplockning! I närheten ligger även populära Skarpnäcks sportfält som erbjuder fyra stycken 11-spelsplaner med naturgräs, en 11-spelsplan med konstgräs, två stycken rugbyplaner varav en med konstgräs samt en baseboll- och softbollplan. Här finns också en idrottshall med möjlighet att till exempel spela handboll och innebandy. På vintern, när vädret tillåter, spolas en isyta för allmänheten på närliggande Tätorps bollplan.

Anmäl intresse för mer information!