BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 27, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • 2.200.000 kr / Såld
  • 4136
  • 1265
  • 3600
Värdera din bostad

Beskrivning

Exemplarisk etta med fantastisk utsikt över Järlasjön - Ekuddsvägen 27

Välkommen till ditt drömhem på Ekuddsvägen 27! Denna välplanerade etta om 34 kvm erbjuder det bästa av stads- och naturliv i ett och samma paket. Belägen på andra våningen, med en lugn och fridfull balkong som vetter mot en innergård och ger dig en oöverträffad utsikt över den vackra Järlasjön.

Fräscht kök i trä: Det stilrena köket är en oas för den som älskar att laga mat. Här finns gott om arbetsytor och plats för ett matbord där du kan njuta av middagsstunder med vänner medan du blickar ut över den grönskande innergården och vattnet.

Rymligt allrum: Lägenheten erbjuder ett ljust och rymligt allrum som är lätt att möblera. Här kan du skapa din egen personliga fristad.

Klädkammare: Ordning och reda är enklare att upprätthålla med den praktiska klädkammaren, som ger extra förvaringsutrymme för dina kläder och tillbehör.

Stambytt badrum: Badrummet är helkaklat och utrustat med en dusch, tvättmaskin, toalett och handfat. Här har du allt du behöver för att göra din morgonrutin smidig och bekväm.

Balkong med Järlasjöutsikt: Slappna av på din egen balkong med en bok, en kopp kaffe eller varför inte en kvällsdrink medan du njuter av den magnifika utsikten över Järlasjön. En idyllisk plats att koppla av på.

Nära shopping och badbryggor: Lägenheten ligger bokstavligen vid vattnet, med vackra promenadstråk längs Järlasjön som tar dig till det populära shoppingcentret Sickla köpkvarter. Under din promenad kommer du att stöta på nya, fina badbryggor där du kan svalka dig under soliga dagar.

Föreningen: Föreningen är välskött och har endast 5276 kr/kvm i skuld, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Det finns inga planerade höjningar av avgiften. Dessutom har föreningen ett bekvämt parkeringsgarage med parkeringsdäck för din bekvämlighet.

Låt den här exemplariska ettan bli ditt nya hem vid vattnet, där harmoni och livskvalitet förenas i perfekt balans. Kontakta oss idag för att boka din visning av Ekuddsvägen 27 och upptäck hur din drömlägenhet ser ut i verkligheten. Välkommen hem!