BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tyresö

Videvägen 72

  • 5 rum och kök
  • 134.5 kvm
  • 2779
  • 169
  • 9092
Värdera din bostad

Beskrivning

En hem med mycket hjärta kanske bäst beskriver känslan du får när du vistas här. Varmt välkomna till Videvägen och detta fantastiska radhus i tre plan om 134,5 kvm fördelat med 5 RoK i poplära Tyresö, ett stenkast från skärgårds- och naturmiljö. Här finner ni en dröm för såväl den trädgårdsintresserade som för barfota sommarbarn i en lugn barnidyll.

Här bor du med närhet till natur, hav och bra kommunikationer. På promenadavstånd finns Strandtorget med livsmedelsbutik, frisörsalong, restaurang och café. I närheten finns Erstaviken med havsbad och bryggor samt Alby naturreservat som bland annat erbjuder skidåkning, långfärdsskridskor, motionsslingor, bondgård, ridhus och friluftsbad. I Tyresö Centrum finns en galleria med goda shoppingmöjligheter, restauranger och service. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp där båtar tar dig ut i skärgården och även in till Stockholm.

Varmt välkomna hem till Videvägen 72!

- MÖJLIG UTHYRNINGSDEL MED EGEN INGÅNG
- FÖRBERETT FÖR BASTU
- Föreningen äger marken
- Direkt anslutning till busshållsplats
- Trevlig skärgårds/naturmiljö ett stenkast bort
- Goda förvaringsmöjligheter
- Eftermiddags och kvällssol
- Skola och förskola i området
- Familjärt område

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 5 rum och kök . Föreningen Brf Grindstolpen 1.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 10 476 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband. ingår).

Driftskostnad

Totalt 150 kr/mån (1 800 kr/år) varav Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 4. Driftkostnaderna är uppskattade.

Föreningen
Brf Grindstolpen 1 är en äkta förening som består av 63 lägenheter och 2 st lokaler på adresserna Videvägen 50-80. Föreningen äger marken vilket innebär att någon tomträttsavgäld inte existerar.

Byggnadsår

2018

Tv och bredband
Föreningen har fiber och kabel-Tv via Telia. Detta ingår i avgiften. 

Gemensamhetsutrymmen
Föreningens medlemmar har tillgång till cykelförråd, barnvagnsrum samt källsortering.

Parkering
P-plats kostar 450 kr/mån. I föreningen finns även 34 garageplatser för 750kr/mån. Av totalt 34 garageplatser är 19st utrustade med laddstolpar. Här finns även en bilpool med 2 st bilar för uthyrning.

Ägande i föreningen
Föreningen godkänner delat ägande.

Överlåtelseavgift
1313 kr, betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
 525 kr, betalas av panthavaren.

Pantsättning
Bostadsrätten är pantsatt. Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Här bor du i natursköna omgivningar med närhet till skärgård, bad och Tyresö Strandtorg som erbjuder god service med dess omtyckta café, flera frisörsalonger, restauranger och mataffär. I omnejd finns underbar skärgårdsmiljö, vackra Tyresö Slott och Alby friluftsreservat. Goda kommunikationer mot Tyresö C och Gullmarsplan. Under pendlingstider avgår även direktbussar som tar dig till Stockholm C.  I området finns även flertalet skolor och förskolor.