BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Porlabacken 15

  • 5 rum och kök
  • 97 kvm
  • 2.900.000 kr / Såld
  • 3463
  • 854
  • 3797
Värdera din bostad

Beskrivning

Hagsätras finaste 5rok - Exklusivt renoverad 2018/19 - Dubbla badrum - Magisk kök - Fantastisk förening
Lägenhet i absolut toppskick med fönster i motsatta vädersträck och en solig balkong. 2018/19 genomfördes en totalrenovering med nytt kök och badrum, nya lister, dörrar, golv, socklar och spottar i taket. Nya ytskikt där all gammal tapet är nedriven och väggarna omarbetade från grunden. De 97 kvm är fördelade över ett charmigt och ordentligt kök med bänkskiva i sten, vinkyl samt både induktionsplatta och mindre gasspis. 

Brf Stockelden Bandhagen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 49 st bostadslägenheter och 3 st lokaler. Föreningen är mycket välskött med en låg belåning och anses vara bland de bästa i Hagsätra.

Och så läget! I Hagsätra bor man i en välkomnande och lummig del av staden som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda. Området omkring är skogigt, lummigt och kuperat. Alldeles intill ligger fina promenadstråk och sjön Magelungen som ger en härlig naturnära känsla.

Varmt välkommen till Porlabacken 15!
- Påkostat och lyxigt badrum med dubbla handfat, dubbla tvättmaskiner.
- Dubbla Badrum.
- Exklusivt stort kök; klinkergolv med golvvärme, gasspis och induktionshäll, integrerade vitvaror, pariskakel och vinkyl.
- Påkostade elementskydd till varje element.
- Fina taklister.
- Balkong med eftermiddagssol 
- Källarförråd samt matförråd.
- Genomgående parkett golv av ek i valnötsfärg.
- Låg avgift (värme, Vatten, bredband, TV (grundutbud))
- Den bättre föreningen i området.
- Föreningen har ett lågt belåningsgrad på endast ca 2 946 kr/kvm.
- Ett stenkast från Hagsätra Centrum med dess kommunikation och service utbud.
- Fräsch och rikligt ljusinsläpp från två väderstreck.
- Stort badrum med tvättpelare.
- Lätt möblerade rum.
- Välplanerad planlösning.
- Rikligt plats för förvaring.
- Stambytt 2013/14.
- Vacker innergård med grillplats att nyttja.
- Föreningen disponerar även 13 st garageplatser (770-900 kr/mån) och 19 st parkeringsplatser (300-500 kr /mån). I övrigt är det fri parkering på kringliggande gator.
- Gemensamma utrymmen: tvättstugor, cykel/ barnvagn/ rullatorförråd, festlokal och innergård med lek och grillplats.
- Fantastiska naturnära såsom Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina fina motionsspår. Finns även massor med lekparker och barnens djur på 4-H gården i Bandängen, bara en bit ner för Högdalens centrum, utegym finns.
- Rikligt utbud med service och kommunikationer.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Här finns goda förvaringsytor via platsbyggda garderober. Golvet består av klinkergolv som ansluter ekparkett och belysning via spotlights.

Vardagsrum – Ljust och fri utsikt
Vackert och stort vardagsrum som karaktäriseras av ett vackert fönsterparti som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang, här kommer man även ut till lägenhetens balkong. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner med social öppenhet till köket. 

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen som har sol på eftermiddagen finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Påkostat, Exklusivt och golvvärme
Stort kök med fokus på funktion/ umgänge och den som älskar att laga mat. Köket har mycket god förvaring via köksluckor och praktiska arbetsytor med vitt pariskakel som stänkskydd. Köksutrustningen består av vitvaror i rostfritt bestående av induktionshäll, gasspis, inbyggd ung och micro, vinkyl, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Köket har matplats för ca 6-8 personer med trevlig utsikt, utan insyn. Trevligt ljus från två fönsterparti. Golvet består av ett vackert schackrutigt klinkergolv med golvvärme och belysning via spotlights.

Sovrum 1 – Stort med perfekt förvaring
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Det morgonsvala rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Här finns även goda förvaringsmöjligheter via garderober och skåp som rymmer rikligt med kläder. 

Sovrum 2 – Luftigt och ljust
Tack vare den optimala planlösning rymmer även detta rum en dubbelsäng, arbetshörna och annat möblemang. Det morgonsvala rummet har ett härligt ljusinsläpp. 

Sovrum 3 – Ett Drömrum med Obegränsade Möjligheter!
Här får du plats med en enkel som dubbelsäng, vilket som passar dina behov. Det finns även plats för gott om utrymme för att lägga till garderober och annat sidomöblemang. Rummet disponeras idag som en walk in closet, stort nog att rymma dina kläder, skor och accessoarer med gott om utrymme att organisera allt på ett snyggt och överskådligt sätt. Här når du också till lägenhetens större badrum.

Sovrum 4 – Rofyllt med morgonsol.
Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljus. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna och garderober. Målade väggar och fint parkett golv av ek. 

Badrum 1 & WC – Exklusivt, dubbla handfat och tvättdel. 
Påkostat och lyxigt badrum med hexagon klinker och stora vita kakelplattor i marmordesign på väggarna. Utrustat med badkar, golvvärme, spottar i taket, handdukstork, dubbla handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk och gott om förvaring i överskåpen. 

Badrum 2 & WC – Exklusivt, dusch och WC. 
Praktiskt belägen i hallen finns ett stilrent renoverat badrum med vitt kakel i marmordesign, mönstrad fondvägg och grått klinkergolv. Duschhörna med klarglas, kommod, spegelskåp och handdukstork.

Övrigt – Optimalt med förvaring
Källarförråd på ca 2-3 kvm samt matförråd finns.

Lägenheten är omgjord till en 5ROK och disponeras som sådan, lägenheten är registrerad som 4ROK i föreningens lägenhetsregister.

För mer information kontakta ansvarig mäklare, Ilker Cengiz, 0733-13 13 31!