BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park - Älvsjö

Stora Kvinns Väg 76

  • 4 rum och kök
  • 55.5 kvm
  • Såld
  • 12479
  • 5931
Värdera din bostad

Beskrivning

I en historisk sekelskiftesfastighet från 1910 finner du denna unika lägenhet med en golvyta om ca 113 kvm i etage samt stort sovloft som utstrålar både charm och modern bekvämlighet. Redan vid första anblicken slås du av den fantastiska takhöjden om ca 3,8 meter och de stora, vackra fönstren som låter solens strålar fylla rummet. Denna kombination skapar en ovanligt luftig och ljus atmosfär som ger ett intryck av generositet och öppenhet.

Här kommer du till ett hem som skiljer sig från mängden. Välkomnande entré med förvaring i praktiska garderober. Innanför hallen finner vi det renoverade badrummet som ger en hotellkänsla i modern stil. Utrustningen i det renoverade badrummet består av kombinerad tvättmaskin och torktumlare, wc, handfat med stilfullt kommod och bakbelyst spegel ovan, vägghängd wc, golvvärme, dusch med glasvägg, spotlights samt god förvaring.

Vidare från hallen når vi det som utmärker lägenheten, lägenhetens hjärta och häftiga sällskapsrum med pampiga sekelskiftesfönster och en luftig takhöjd. Här finns rum för stor matplats samt vardagsrumsdel med soffgrupp.

Modernt renoverat kök i anslutning till lägenhetens hjärta. Här finns all maskinell utrustning du kan önska och en kökshalvö med bardel sällskapet kan samlas runt. Ovanför köket finner vi lägenhetens sovloft om ca 16,5 kvm med plats för dubbelsäng, förvaringsmöbel och skrivbord.

En trappa ner finner vi det otroliga utrymmet om ca 41 kvm. Här är det bara kreativiteten som sätter stopp om vad som önskas. Studio? Ateljé? Möjligheterna är många, planlösningen här är enkel att ändra efter behov. Idag används utrymmet som kontor, walk in closet samt stort luftigt sovrum och musikrum. Här finns även egen ingång från källaren.

Denna lägenhet är i utmärkt skick och är redo att välkomna sina nya ägare med öppna armar. Missa inte chansen att äga en bostad som erbjuder en unik kombination av tidlös charm och modern komfort.

Omgivningen är inget mindre än fantastisk, med Långbro park utanför dörren, närhet till skolor, förskolor, butiker, restauranger, caféer och kollektivtrafik. Du har allt du behöver inom räckhåll.

Lägenhetens storlek och benämning
Lägenhetens boarea uppgår till 55,5 kvadratmeter (enligt föreningen) och ca 57,5 kvadratmeter biarea (enligt ritning/säljare (Sovloft och källarplan)). Total golvyta om ca 113 kvadratmeter. I lägenhetsförteckningen benämns lägenheten som 1 rok men nyttjas idag som 4 rok.