BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Pingstvägen 19, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.550.000 kr / Såld
  • 1549
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD TVÅA I MYSIGA MIDSOMMARKRANSEN!

- Öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp
- Bevarade originaldetaljer
- Genomgående vackert golv och renoverade ytskikt
- Stora fönsterpartier i två väderstreck
- Stort kök med plats för matgrupp
- Gott om förvaring och två förråd i källaren
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Låg avgift där värme, vatten, bredband (1000 Mbit) och kabel-TV ingår
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen

Varmt välkomna till denna påkostade tvåa (möjlig trea!) i pittoreska Midsommarkransen! Bostaden är belägen i lugnt läge med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig. Lägenheten har genomgående vackra ytskikt med parkettgolv som löper enhetligt genom hela bostaden och väggar målade i ljusa sobra färger.

Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt och påkostade materialval samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret. Köket är i modern ljusgrå design med gott om plats för matgrupp. Köket är utrustat med kyl/frys (ny 2023), diskmaskin, ugn (ny 2023) och induktionshäll. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat och med halvöppen planlösning mot köket. Sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring med tre garderober. Helkaklat badrum med golvvärme och fönster för fint ljusinsläpp. I badrummet finns det förberett med el och vatten för tvättmaskin. I hallen finns flertalet originalgarderober bevarade och säkerhetsdörr är installerat.

Stor stabil förening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad om ca 2006 kr/kvm. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, fyra gästlägenheter, samlingslokal, bastu, tvättstuga med 9 tvättstationer, grovtvättmaskin samt parkeringsplatser. Allt detta inom ett stenkast från bostaden. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter, sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.