BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Dellensvägen 34, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • 4.650.000 kr / Såld
  • 3433
  • 2416
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Dellensvägen 34, gavelläge högst upp i huset!

Missa inte denna unika chans till en fint belägen lägenhet på lugn återvändsgata med naturen runt knuten och absolut närhet till kommunikationer, Årstaskogen och Årstavikens vatten!

Lägenheten är optimalt planerad med många bevarade detaljer. Ljust och rymligt vardagsrum som erbjuder plats för soffdel, tv-bänk och läshörna. Generöst fönsterparti bjuder på ett härligt ljusinsläpp och utsikt mot trevliga Dellensvägen och naturen. Utgång till härlig balkong med soligt sydvästläge där du kan njuta av solen större delen av dagen. Här finns plats för bord, stolar och växter. Sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel om så önskas. Sovrummet ligger mysigt med gavelfönster mot skogen. God förvaring i tre djupa garderober. Ytterligare sovrum som idag disponeras som kontor, här finns bra med yta för säng samt perfekta förvaringsmöjligheter i de platsbyggda originalgarderoberna.

Köket är stilrent med ljusa luckor och vitkaklade väggar. Maskinella utrustningen består av spis, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Naturlig matplatsdel som ligger med insynsskyddat läge mot baksidans skog. Naturen runt huset är väldigt mysig under årets alla årstider. Här är det inte ovanligt att se rådjur, ekorrar, harar eller höra fågelkvitter. Välkomnande entré med plats för hatt- och skohylla samt mycket bra förvaring i de platsbyggda garderoberna. Till detta ett fräscht, helkaklat badrum med badkar, handfat med spegelskåp, wc och praktiskt vädringsfönster. Mycket trivsam lägenhet!

På lummiga Dellensvägen bor du nära natur och vatten med trevliga promenadstråk. Det är gångavstånd till mysiga Årsta torg med service och restauranger och det är inte långt till kommunikationerna vid Årstaberg. Närmaste busshållsplats ligger någon minut bort.

- Funkispärla med Årstaskogen som närmaste granne!
- Balkong i soligt sydvästläge
- Stilrent kök mot grönska
- Stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp
- Stambytt helkaklat badrum
- Charmiga originaldetaljer
- Endast 3 minuter till bussen
- Gångavstånd till Årstabergs pendeltåg och tvärbana
- Gångavstånd ner till Årstaviken

Allmänt om området
I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren. Med cykel tar man sig till Söder på ca 10 minuter och till centralen på ca 30 min.