BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Artillerigatan 33

  • 1 rum och kokvrå
  • 24 kvm
  • 2.910.000 kr / Såld
  • 2426
  • 746
  • 6143
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen hem till en charmig 1 rok på eftertraktade Artillerigatan 33. Med en välplanerad layout och ett lugnt läge mot en fridfull innergård erbjuder denna bostadsrätt en unik möjlighet att bo centralt i en av Stockholms mest prestigefyllda stadsdelar. Lägenheten bjuder på ett praktiskt kök med god arbetsyta och förvaring. Utrustning i form av den omtyckta kombinationen av gasspis och elugn, fläkt, diskho samt kombinerad kyl och frys. Rymligt allrum med stora fönster som bjuder på ett fint ljusinsläpp och trevlig utsikt. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett. Fräscht och helkaklat badrum med WC, handfat, spegelskåp och dusch. Förvaring i lägenheten med en klädkammare samt tillhör ett vindsförråd.

Brf Sjöhästen 27 är en stabil och välskött förening som äger marken. Föreningen består av 25 bostadsrätter samt fyra lokaler. God ekonomi inom föreningen som amorterade 500 000kr under 2021 samt ytterligare 500 000kr under 2022. I dagsläget uppgår föreningens lån till 4,5 mkr vilket innebär en belåningsgrad på endast 3 499 kr/kvm. Fastigheten är ansluten till fiber och inom föreningen finns tvättstuga, en fantastisk takterrass samt en trevlig innergård.

Här bor du på en av Stockholms tveklöst bästa adresser med närhet till Humlegården, Östermalmstorg, Stureplan och Karlaplan med all tänkbar service. Utmärkt shoppingutbud erbjuds bland annat i Sturegallerian och i Fältöverstens köpcentrum. I närområdet finns flertalet caféer, restauranger och kring Stureplan hittar du några av Stockholms populäraste uteställen. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg med endast 1 minuts restid till T-centralen.

Varmt välkommen på visning!