BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Ekudden

Ekgränd 1, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • 4.975.000 kr / Såld
  • 1029
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Ekgränd 1 - Din drömbostad med fantastisk utsikt!
Denna rymliga och fräscha gaveltrea på 83 kvadratmeter är belägen på femte våningen och erbjuder en imponerande panoramautsikt över naturen och takåsarna. Här kan du njuta av förmiddagssolen från den delvis inglasade balkongen medan du blickar ut över det vackra landskapet.

Kök med utsikt
Köket är modernt och fräscht, med generöst med bänkyta, skåp och lådor för förvaring. Här finns det gott om plats för ett matbord intill fönstret, där du kan avnjuta dina måltider med en milsvid utsikt som sällskap.

Ljus vardagsrum med balkong
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med en delvis öppen planlösning mot köket. Här finns också en utgång till balkongen, där du kan koppla av och njuta av det natursköna området.

Två sovrum med unik charm
Lägenheten har två rymliga sovrum, båda passar utmärkt för dubbelsängar. Ett av sovrummen har fönster i två väderstreck, vilket ger en underbar känsla av ljus och rymd.

Hall och klädkammare för ordning och reda
Hall med gott om plats för garderob och klädhängare. Dessutom finns en rymlig klädkammare direkt vid entrédörren, perfekt för att hålla ordning på dina kläder och tillbehör.

Badrum med alla bekvämligheter
Det generöst stora badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, stående badkar, samt tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk.

Naturskönt område vid vattnet
Lägenheten ligger precis vid vattnet med vackra promenadstråk längs Järlasjön. Du kan enkelt ta en härlig promenad in till shoppingcentret Sickla köpkvarter, och längs vägen finns nya fina badbryggor där du kan svalka dig på varma sommardagar.

Välskött förening med ekonomisk trygghet
Föreningen är fantastiskt välskött och har endast 4471 kr/kvm i skuld. Föreningen sänkte medlemmarnas avgift med imponerande 9,2% förra året, och inga planerade avgiftshöjningar eller renoveringar är i sikte.

Praktisk parkering i eget garage
Föreningen har ett stort parkeringsgarage under husen där medlemmar kan hyra en plats för endast 750 kr/mån.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad med enastående utsikt och bekvämligheter nära till hands. Kontakta oss redan idag för visning och upplev Ekgränd 1 själv!