BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 24

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
  • 5442
  • 841
  • 3047
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna Årstapärla!

Välrenoverad tvåa i stilrent och smakfullt skick med ljusinsläpp från två väderstreck. Här erbjuds ett välplanerat hem med fina materialval och hög mysfaktor. Modernt renoverat kök från 2019/2020 med nya vitvaror, släta grå luckor, gjuten bänkskiva i betong och gott om plats för matgrupp. Fina genomtänkta lösningar i snygg design, gott om plats för förvaring och goda arbetsytor med den egendesignade bänkskivan. Maskinell utrustning i form av induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i fullhöjd med kallt vatten- och isfunktion.

Inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt generös takhöjd om ca 2,70 m. Rummet är enkelt att möblera och här finns plats för större soffgrupp, TV-möbel och hemmakontor. Originalgolv i Årstaparkett som är vackert slipat och vitlaserat. Väggarna är ljust målade och balkongen är belägen i skönt söderläge mot lummig grönska.

Rogivande optimalt sovrum med plats för dubbelsäng, ytterligare möblemang och förvaring via tre garderober. Behaglig nyans på väggarna och vackert vitlaserat golv.

Ljus hall med avhängning för ytterkläder, mycket god förvaring via inbyggda garderober och en rymlig walk in klädkammare. Säkerhetsdörr.

Fräscht badrum med klinkergolv och matchande kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med golvvärme, dusch, handfat, handdukstork, wc, badrumsskåp och tvättmaskin från 2021 samt avskiljande duschvägg av betongglas. Gott om ljusinsläpp från badrumsfönster.

Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstaskogen och Årstatorg bara minuter bort. Inom ett par hundra meter finns även lekplatser, närbutiker, tvärbana, busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana), Årstaberg (Pendeltåg och buss) och Liljeholmen (T-bana och buss). I närheten finns dessutom vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.

- Charmig och inbjudande tvåa
- Genomgående stilsäker färgsättning
- Balkong med dag och kvällssol
- Smakfullt kök med matplats
- Gedigen förening med låg belåning
- Fönster i två väderstreck
- Stenkast från mysiga Årsta torg
- Nära kommunikationer