BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariaberget

Bastugatan 2, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 62 kvm
  • 4.950.000 kr / Såld
  • 3567
  • 1130
  • 5507
Värdera din bostad

Beskrivning

Med fransk balkong mot kullerstensgata!

På en av Södermalms finaste och mest populära gator, Bastugatan, finns denna välplanerade och rymliga 2:a med fransk balkong. Här bor du lugnt i charmiga kvarter med kullerstensbelagda gator på Mariaberget samtidigt som du har livliga Mariatorget alldeles runt knuten. I närheten fantastiska vyer över Riddarfjärden, Stadshuset och centrala Stockholm, såväl som kulturhistorisk arkitektur direkt utanför fönstren mot Bastugatan.

Lägenheten är i genomgående bra skick med fin ekparkett i vardagsrummet och ljusa färgval. Lätt att möblera och mycket förvaring. Alla fönster ligger i fil i söderläge vilket ger ett bra ljusinsläpp. Sovrummet som är stort rymmer en dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter, här når du också en stor och praktisk klädkammare. Via hallen som inrymmer gott om förvaring nås badrummet, utrustat med badkar, wc och förberett för tvättmaskin. Föreningen med god ekonomi har många praktiska gemensamma utrymmen som miljörum, garage, stor tvättstuga och en fin stor innergård.

Här kommer ni summerat bo i en modern fastighet, med hiss, barnvänlig gård och garageutfart direkt ut mot Söder Mälarstrand. Något som är svårt att finna för den som önskar bo i dessa unika kulturhistoriska kvarter.

Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett rymligt källarförråd.

Varmt välkommen på visning!

- Garage (f n kö), med laddstolpar och utfart mot Söder Mälarstrand
- Bästa adress i lugna kulturkvarter på Mariaberget.
- Optimal planlösning.
- Fransk balkong mot Bastugatans del där fortfarande kullerstenarna ligger kvar.
- Gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober.
- Både Slussen och Mariatorget runt hörnet samt Ivar Lo´s Park och Monteliusvägens utsiktsplatser över Riddarfjärden.