BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bagarmossen

Lagavägen 18

  • 4 rum och kök
  • 90.5 kvm
  • 5.025.000 kr / Såld
  • 3160
  • 742
  • 1722
Värdera din bostad

Beskrivning

- Sällan till salu!
- Optimalt planerad 
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Hus med hiss 
- Två förråd 
- Välskött BRF 
- Barnvänlig gård 

Nu ger chans att förvärva denna välplanerade fyra på Lagavägen 18 - ett objekt som du sällan ser till salu! På våning två kliver du in i bostaden som erbjuder genomgående ljus, generösa sällskapsytor, tre sovrum, badrum, separat WC och en underbar balkong som är inglasad. Här njuter du av solen under dess bästa timmar! Dessutom finns bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin i bostaden och två separata förråd i fastigheten.  

Brf Rusthållaren är en mycket omtyckt och välskött föreningen som erbjuder grovtvättstuga, cykelförråd och parkeringsplatser för enbart ca 300 kr/mån. Lägg dessutom till en barnvänlig och grönskande gård som flitigt används av föreningens familjer. En mötesplats för både barn och vuxna! 

Bostaden är belägen en kort promenad bort från det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren vid Söderbysjön, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd.

Någon minut från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Populära bageriet Lilla Bagis är en favorit i området, även Hushållet som är en zero-waste mataffär är mycket uppskattad.

Från Bagarmossen tar du dig enkelt och smidigt vidare genom stan via tunnelbanan och dess gröna linje. Innerstaden når du på ca 15 minuter. Med buss 161 tar du dig även vidare söderort mot Gröndal via Älvsjö station och Midsommarkransen. I området finns även flera skolor och förskolor.

Missa inte denna denna chans!