BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Fingerörtsvägen 1, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • 4.995.000 kr / Såld
  • 8608
  • 529
  • 4872
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina yteffektiva 4:a i populära Järla Sjö. Här bor du med sol från förmiddag till kväll!

Lägenheten har ett rymligt vardagsrum där stor soffa för hela familjen får plats samt matbord för 6-8 personer. Härifrån nås även bostadens trevliga och möblerbara balkong med trätrall och söderläge, här njuter du av solen från förmiddag till kväll. Köket är nyrenoverat med luckor i smakfull grön färg och vitvaror såsom integrerad kyl och frys, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och fläkt. Köket är stort och rymmer matbord för 4-6 personer. Här finns bra arbetsytor och förvaring i skåp och hyllor. Trevligt stort fönster som ger härligt ljusinsläpp.

Master bedroom rymmer stor säng, sängbord och förvaring. Här finns två fönster i vinkel med trevlig utsikt över området. Vägg i vägg ligger ett av lägenhetens tre sovrum som idag används som barnrum. Här ryms säng och bra golvyta för lek. Bostadens tredje sovrum rymmer säng, skrivbord och även det garderober.

Badrummet är helkaklat och här finns dusch med duschdörrar i frostat glas, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk, toalett, handfat med kommod, skåp och spegel. Trevlig rymlig hall med plats för avhängning. Intill ligger lägenhetens förråd som har ett fönster och kan även använda som arbetsrum eller mindre sovrum för den som önskar. Det är idag inrett som en klädkammare.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 minuter på endast 5 minuters avstånd. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.